AKN yok ne demek?

İçindekiler:

  1. AKN yok ne demek?
  2. Limitsiz kotalı internet ne demek?
  3. Full Limitsiz internet ne demek?
  4. AKN internet ne demek?

AKN yok ne demek?

Adil Kullanım Noktası (AKN); paketinizde yer alan aylık download (indirme) %100'e ulaşılması halinde, ayın geri kalan günlerinde internet erişim hızının düşürülmesini ifade etmektedir. Bulunulan ay içinde AKN'nin aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. ...

Limitsiz kotalı internet ne demek?

Limitsiz tarife sahibi ADSL abonesinin ay içerisindeki kullanımı, 'adil kullanım noktası' ile tabir edilen bir kotaya ulaştığında abonenin veri indirme hızı otomatik olarak düşürülüyor. Böylece abone bir sonraki fatura kesim tarihine kadar internetini çok daha yavaş kullanıyor.

Full Limitsiz internet ne demek?

Sınırsız internet, kullanımında herhangi bir üst limit olmayan ancak adil kullanım kotasının (AKK'nin) aşılması durumunda verilen internet hızında belirli bir oranda yavaşlama olan internet paketleri veya kampanyalarıdır.

AKN internet ne demek?

Adil Kullanım Noktası (AKN); paketinizde yer alan aylık download (indirme) %100'e ulaşılması halinde, ayın geri kalan günlerinde internet erişim hızının düşürülmesini ifade etmektedir. ... Bulunulan ay içinde AKN'nin aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.