Peşin fiyatına taksitle ne demek?

İçindekiler:

  1. Peşin fiyatına taksitle ne demek?
  2. Watsons kredi kartına taksit yapıyor mu?
  3. Sahibinden taksit nasıl oluyor?
  4. Gratis de taksit var mı?
  5. Kozmetikte taksit var mı?

Peşin fiyatına taksitle ne demek?

bir pazarlama taktiği. paranın bir maliyeti olduğunu bilmeyen saftorikleri göz göre göre kandırma metodu. yasaklanması gerekir. peşin veya tek ödemelerde avantaj sağlamayan yerlerde "faizi de içine yedirdik, peşin de alsan faiz alacaz" anlamına gelmektedir. böylesine 28 taksit yapmak müstahaktır.

Watsons kredi kartına taksit yapıyor mu?

Watsons.com.tr'den verdiğiniz siparişlerin ödemesini kredi kartıyla online olarak yapabilirsiniz. Sitemizden kredi kartıyla sadece seçili ürünlerde taksitli alışveriş yapabilirsiniz.

Sahibinden taksit nasıl oluyor?

Aradığınız ürüne ulaştığınızda, ürün sayfalarında bulunan “Hemen Al” butonuna basarak, gelen sayfada kredi kartı bilgilerinizi ve varsa taksit seçiminizi girerek işleminizi yapabilirsiniz.

Gratis de taksit var mı?

Gratis.com üzerinden yapılan alışverişlerde kredi kartlarına taksit imkanı bulunmamaktadır. 10/3/2007 tarihli ve 26458 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 26'ncı maddesinin sekizinci fıkrası değiştirilmiştir. ... Gratis.com'da havale ile alışveriş geçerli değildir.

Kozmetikte taksit var mı?

Kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve, yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin ...