Vodafone nasıl geçilir?

İçindekiler:

  1. Vodafone nasıl geçilir?
  2. 45 Vodafone nasıl yapılır?
  3. 45 ile uyumlu mu?
  4. 45 ye nasıl geçilir?
  5. Türk Telekom Vodafona geçiş kaç gün sürer?

Vodafone nasıl geçilir?

Numara taşıma işlemini yerinizden kalkmadan, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmek için, bu bağlantıya tıklayarak tarifenizi kolayca belirleyin, "Hattımı Vodafone'a Taşı" seçeneğine tıklayın, telefon numaranızı seçin ve bilgilerinizi doldurun. Ardından başvurunuzu doğrulamak ve randevu almak için sizi arayacağız.

45 Vodafone nasıl yapılır?

Eğer 4.5G uyumlu bir akıllı telefonunuz ve SIM kartınız varsa, hemen geçmek için 4.5G yazıp 4545'e gönderebilirsiniz. Sonrasında, telefonunuzun 4.5G ayarlarını aktif hale getirmeniz gerekmektedir. Cihaz ayarlarını nasıl yapabileceğinizi öğrenmek için tıklayın.

45 ile uyumlu mu?

4.5G'yi kullanabilmeniz için telefonunuzun ve sim kartınızın 4.5G uyumlu olması gerekmektedir. Öğrenmek için hemen 4.5 G HAZIR yazıp 5555'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.

45 ye nasıl geçilir?

2) Cihaz ayarlarınızı yapın
  1. 1 Telefonunuzun "Ayarlar" bölümünü açın.
  2. 2 "Hücresel" ayarları seçin (IOS 9.3 için ardından ''Hürcesel Veri Seçeneklerini'' de seçin)
  3. 3 Ardından "Ses ve Veri" kısmını açın.
  4. 4 LTE seçeneğini tıklayarak 4.5G'yi aktifleştirin.

Türk Telekom Vodafona geçiş kaç gün sürer?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır. Türk Telekom mobile yasal sahibi olduğunuz numaranızı taşıma talebinizi iletmek için size en yakın Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da web sitemizdeki online başvuru formundan talep bırakabilirsiniz.