Türkiyede kaç adet zincir otel var?

İçindekiler:

  1. Türkiyede kaç adet zincir otel var?
  2. Rixos hangi ülkelerde var?
  3. Mehmet Nuri Ersoy Hangi Otelleri?
  4. Turan Avcı kim?
  5. Fettah Tamince hangi üniversite mezunu?
  6. Rixos kaç tane?

Türkiyede kaç adet zincir otel var?

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) araştırmasına göre, Türkiye'de zincirinde 3 ve üzerinde otel bulunan 57 otel zinciri faaliyet gösteriyor. Bunun 44'ü yerli, 13'ü yabancı zincirlerden oluşurken, bu zincirlere bağlı 628 tesiste oda sayısı 145.450 adet.

Rixos hangi ülkelerde var?

Türkiye'nin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Hırvatistan, İsviçre, Rusya ve Kazakistan'da bulunan Rixos, geçtiğimiz yıl da önemli bir yatırıma imza atmıştı.

Mehmet Nuri Ersoy Hangi Otelleri?

1999 yılında "Voyage Hotels Group", 2001 yılında "Didim Tur" ve 2004 yılında Atlasjet olarak bilinen havayolu şirketi AtlasGlobal'ı 2004 yılında şirket gruplarına kattı. ETSTUR ve MaxxRoyal otellerinin sahibidir.

Turan Avcı kim?

İşadamı Fettah Tamince ile aynı köyden olduğunu söyleyen 42 yaşındaki Turan Avcı, kendisine örnek aldığı Tamince'nin yolundan giderek Van İmam Hatip Ortaokulu'nu bitirdikten sonra 1997 yılında gittiği Rusya'da bir süre bavulla bornoz ve deri satışı yaptığı, ardından da mücevherat ve saat distribütörlüğüyle iş dünyasına ...

Fettah Tamince hangi üniversite mezunu?

Çaldıran Ilkokulu Fettah Tamince/Eğitim

Rixos kaç tane?

Rixos toplamda üçüncü, yerlide ilk sırada Toplam sıralamada üçüncü olan Rixos, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük yerli zinciri unvanını taşıyor. Rixos Grubu'nun 15'i yurtdışında olmak üzere 26 otelinde oda bulunuyor.