Beşiktaş Büyükada kaç saat vapurla?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Büyükada kaç saat vapurla?
  2. Beşiktaş iskelesinden adalara vapur var mı?
  3. Beşiktaş Ada Vapuru nereden kalkıyor?
  4. Beşiktaş'tan heybeliadaya nasıl gidilir?
  5. Beşiktaş'tan Adalar'a nasıl gidilir?

Beşiktaş Büyükada kaç saat vapurla?

Vapur ve tekneler ile Büyükada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat 15 dakika, Kabataş'tan 1 saat 30 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 45 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor. Motorlu tekneler şehir hatları vapurlarına göre biraz daha hızlı gidiyor ve adalara 10-15 dakika kadar daha önce varıyor.

Beşiktaş iskelesinden adalara vapur var mı?

Dentur ve Mavi Marmara, Beşiktaş'tan sadece Büyükada ve Heybeliada'ya, Şehir Hatları ise Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada her gün sefer düzenliyor. Seferlerde Dentur ve Mavi Marmara, Adalar'a gidişte Kabataş, dönüşte ise hem Kabataş hem de Eminönü uğramalı olarak Beşiktaş'a ulaşıyor.

Beşiktaş Ada Vapuru nereden kalkıyor?

İstanbul Beşiktaş, Kabataş, Eminönü ve Anadolu yakasından Bostancı ve Kadıköy üzerinden vapur seferleri ile Adalar bölgesine ulaşmak mümkündür. Beşiktaş üzerinden Adalar seferi yapan vapur 07.30'da başlamaktadır. Sıra ile Kınalıada, Burgazada, Heybeliada'ya uğrar.

Beşiktaş'tan heybeliadaya nasıl gidilir?

Beşiktaş'tan Heybeliada'ya ulaşımın en kolay yöntemi İDO Deniz otobüslerinin Beşiktaş – Adalar hattı ile seyahat etmektir. Sabah 8'den akşam 8'e kadar ortalama 1 saat aralıklarla yapılan deniz otobüsünde tam ücret 10 TL'dir. Beşiktaş – Adalar Deniz Otobüsü seferlerinin güncel saatleri için tıklayın.

Beşiktaş'tan Adalar'a nasıl gidilir?

2 – Şehir Hatları Vapuru ile Beşiktaş'tan Büyükada'ya Ulaşım Beşiktaş'tan Büyükada'ya ulaşımın ikinci yöntemi Beşiktaş Sahili'ndeki Adalar İskelesi'nden kalkan Beşiktaş – Heybeliada – Büyükada Şehir Hatları Vapuru'na binmektir. Şehir Hatları Adalar hattında tam bilet ücreti 5,2 TL'dir.