Stıck Foundatıon ne demek?

İçindekiler:

  1. Stıck Foundatıon ne demek?
  2. Stick nasıl sürülür?
  3. Stick nereye sürülür?
  4. Stick fondöten ne işe yarar?
  5. Cover Stick ne demek?
  6. Wonder Stick nasil kullanilir?
  7. Stick Bronzer nasıl kullanılır?
  8. Stick Kapatıcı ne demek?
  9. Full Coverage stick concealer ne işe yarar?
  10. Pastel Cover Stick Kapatıcı nasıl kullanılır?
  11. Nyx Wonder stick nedir?

Stıck Foundatıon ne demek?

Akşam çiçeği özü ile zenginleştirilmiş Stick Foundation cildi havalandırma etkisine sahiptir ve güçlü bir kapatıcı özelliği göstermesine rağmen cildi kurutmaz. Lekeleri ve diğer kusurları kapatmada kusursuz olan bu ürün uzun süre kalıcıdır ve kusursuz bir görünüm verir.

Stick nasıl sürülür?

Aydınlatıcı Stick Nasıl Sürülür? Aydınlatıcı stick, elmacık kemikleri, dudak ürü, çene, alın ve burun üzerine uygulanabilmektedir. Stick aydınlatıcıyı cilde direkt uyguladıktan sonra parmaklarla ya da makyaj süngeri ile hafifçe dağıtmak yeterli olacaktır. Ürünü az miktarda kullanmaya özen göstermek gerekir.

Stick nereye sürülür?

Nemlendirici uygulamasından sonra ise dilerseniz kapatıcıyı göz altlarına nokta nokta olarak, dilerseniz de içten dışa doğru çok bastırmadan, nazikçe bir çizgi şeklinde stick kapatıcıyı göz altı bölgenize sürebilirsiniz. Bundan sonraki aşama ise parmak uçlarınızla kapatıcıyı içten dışa doğru dağıtmak olmalıdır.

Stick fondöten ne işe yarar?

Yapısı gereği yağlı olan stick fondöten, ciltteki kusurları kapatmada oldukça etkili bir üründür. Cilt tonunu eşitlemek ve kusursuz bir tene sahip olmak için stick fondöten öncesinde makyaj bazı kullanabilirsiniz. Ardından kapatıcı ile göz altı morlukları giderilir.

Cover Stick ne demek?

Stick kapatıcılar, ciltteki lekeleri, sivilceleri ve göz altı morlukları kapatmaya yardımcı olan bir üründür. ... Nemlendiriciyi sürdükten sonra kapatıcı uygulayacağınız bölgeye parmak uçlarınızla kapatıcıyı içten dışa doğru dağıtın. Parmak kullanmak istemeyenler sünger ya da fırça da kullanabilir.

Wonder Stick nasil kullanilir?

PF Wonder stick Kullanimi : Wonder stick cubukları kullanım amaçları göz önüne alınarak şekillendirilmiştir ve 12 cm uzunluğunda bir puroya benzemektedir. Çubuklar vajina içinde en az 2 fazla dakika kadar tutulmalıdır. Bu süre vücudun bitkileri emip kasların da daralması için yeterlidir.

Stick Bronzer nasıl kullanılır?

BRONZER NASIL UYGULANIR? Bronzerin yüze iyice dağıtıldığından emin olmak gerekiyor. Ayrıca boyuna da bronzer sürmek, boyun ile yüz arasındaki renk eşitsizliklerini ortadan kaldıracaktır. Kontur etkisi yaratmak için bronzeri şakaklara, alnın dış köşelerine ve alt çene kemiklerine sürebilirsiniz.

Stick Kapatıcı ne demek?

Stick kapatıcılar, ciltteki lekeleri, sivilceleri ve göz altı morlukları kapatmaya yardımcı olan bir üründür. ... Nemlendiriciyi sürdükten sonra kapatıcı uygulayacağınız bölgeye parmak uçlarınızla kapatıcıyı içten dışa doğru dağıtın. Parmak kullanmak istemeyenler sünger ya da fırça da kullanabilir.

Full Coverage stick concealer ne işe yarar?

Gözaltlarında oluşan koyu renkleri ve halkalanmaları ortadan kaldırmaya çalışır. Cilt tonunda bir dengeleme yaparak eşit renk dağılımı sağlar. Cildin çok daha pürüzsüz ve doğal görünmesi için yardımcı olur.

Pastel Cover Stick Kapatıcı nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: - Göz çukurunuzu çevreleyen kemiğin üzerine uygulayınız. Tampon hareketleriyle dağılımını sağlayınız. - Yüzünüzde var olan noktasal kusurların üzerine uygulayınız. Tampon hareketiyle dağılımını sağlayınız.

Nyx Wonder stick nedir?

Bir tarafı yüzünü boyutlandırmak için krem mat kontür, diğer tarafı ise aydınlatmak için açık krem rengi aydınlatıcı içeren kontür ürünü: WONDER STICK! ... Wonder Stick serisinin, her cilt tonuna uygun 4 farklı rengi mevcuttur. Vegan formüle* sahiptir. *Hayvansal kaynaklı veya türevi bileşenler içermez.