Beşiktaş Büyükada kaç saat?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Büyükada kaç saat?
  2. Beşiktaştan adalara vapur var mı?
  3. Yeşilköy Adalar kaç saat?
  4. Adalara gidiş bileti ne kadar?

Beşiktaş Büyükada kaç saat?

Vapur ve tekneler ile Büyükada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat 15 dakika, Kabataş'tan 1 saat 30 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 45 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor. Motorlu tekneler şehir hatları vapurlarına göre biraz daha hızlı gidiyor ve adalara 10-15 dakika kadar daha önce varıyor.

Beşiktaştan adalara vapur var mı?

Dentur ve Mavi Marmara, Beşiktaş'tan sadece Büyükada ve Heybeliada'ya, Şehir Hatları ise Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada her gün sefer düzenliyor. Seferlerde Dentur ve Mavi Marmara, Adalar'a gidişte Kabataş, dönüşte ise hem Kabataş hem de Eminönü uğramalı olarak Beşiktaş'a ulaşıyor.

Yeşilköy Adalar kaç saat?

Yön: Büyükada (Mavi Marmara) →Yeşilköy (Mavi Marmara) Duraklar: 5 Yolculuk Süresi: 34 dk Hat Özeti: Büyükada (Mavi Marmara), Heybeliada (Mavi Marmara), Burgazada (Mavi Marmara), Kınalıada (Mavi Marmara), Yeşilköy (Mavi Marmara) YEŞILKÖY - ADALAR vapur hattı (Büyükada (Mavi Marmara) →Yeşilköy (Mavi Marmara)) arası 2 ...

Adalara gidiş bileti ne kadar?

Geçerli olan seyahat ücreti ise kişi başı tek yön ve gidiş – dönüş ise olarak ücretlendiriliyor. 2021 yılı ücret tarifesi ise tek yön 25 TL, gidiş-dönüş ise 35 TL olarak belirlendi.