iPhone 6S Plus ne kadar kullanılır?

İçindekiler:

  1. iPhone 6S Plus ne kadar kullanılır?
  2. 6 Plus ve 6s Plus kılıf aynı mı?
  3. 2021 yılında iPhone 6s Plus alınır mı?
  4. iPhone 6 plus Ram'i ne kadar?

iPhone 6S Plus ne kadar kullanılır?

Ortalama güncelleme süresini 1 yıl olarak düşünürsek iPhone 6 / 6 Plus modeli 5 yıl sorunsuz olarak kullanılmıştır. Elbette, kullanım ömrü genel kriterlere göre hesaplanıyor.

6 Plus ve 6s Plus kılıf aynı mı?

Aynı durumun iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ta da olup olmayacağı ise merak konusuydu. ... Apple'ın resmi alışveriş sitesindeki kılıf ilanlarına "Hem iPhone 6 hem de iPhone 6s'e uyumludur" ibaresinin eklenmesi, piyasada bulunan resmi kılıfların herhangi bir uyum sorunu yaşatmayacağını ispatlamış oldu.

2021 yılında iPhone 6s Plus alınır mı?

2021 yılında yani aradan 6 yıl geçmiş bir cihaz bana sorarsanız 2021 yılında alınabilecek bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. ... Apple bu telefona hala güncelleme vermekte. iOS 15'i de alan bu cihaz güncelleme konusunda da yine aktif olduğunu söyleyebiliriz.

iPhone 6 plus Ram'i ne kadar?

iPhone 6 Plus, iPhone 5S'ten farklı olarak daha güncel olan Apple A8 işlemciye ve Apple M8 hareket işlemcisine, 6-Çekirdekli grafik işlemciye, 1 GB RAM'e, 300 mbps LTE bağlantısı ile 3 kat daha yüksek veri aktarımı hızına, NFC desteğine, ApplePay (Sadece Amerika'da) ile kredi kartı ödemelerini telefonla yapabilme ...