TT e-fatura ücretli mi?

İçindekiler:

  1. TT e-fatura ücretli mi?
  2. Taahhüt yazıp kaça gönderiyoruz?
  3. E-fatura aboneliği nedir?
  4. E-Fatura işlemi nasıl yapılır?
  5. E-Fatura kullanan normal Fatura kesebilir mi?

TT e-fatura ücretli mi?

Fatura takibinizi kolaylaştırmak ve doğayı korumak için ücretsiz e-fatura hizmetimizden faydalanabilirsiniz! Erişiminizle ilgili detaylar, kota ve ücret ayrıntıları, kısacası Türk Telekom evde internet hizmetiyle ilgili her şeyi doğa dostu E-Fatura'larınızda bulabilirsiniz.

Taahhüt yazıp kaça gönderiyoruz?

Tarifeden taahhütlü aylık ücret ile yararlanmak için Müşteri Hizmetleri veya SMS aracılığıyla taahhüt verilmesi gerekmektedir. SMS aracılığıyla taahhüt vermek için SOZ yazıp 5555'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

E-fatura aboneliği nedir?

E-fatura hizmeti, faturaların e-posta adresine gönderilmesine imkan sunar. Faturaların kağıtlara basılmak yerine e-fatura ile mail adresine gönderilmesi, yüz binlerce ağacın korunmasını sağlar.

E-Fatura işlemi nasıl yapılır?

Mali mühür sahibi olunduktan sonra Gelir İdaresi Başkanlığı'nın GİB aracılığıyla e-Fatura başvuru formu doldurulur. Bu adımın tamamlanmasının ardından, e-Fatura için oluşturmuş olan hesap aktif hale getirilir. Böylece e-Fatura başvuru işlemi bütün aşamalarıyla tamamlanmış olur.

E-Fatura kullanan normal Fatura kesebilir mi?

Hayır yoktur. Mükellef zorunlu olduğu halde e-Fatura'ya geçmemişse gönderici e-Arşiv mükellefi ise e-Arşiv faturası kesmesi zorunludur. Gönderici e-Arşiv mükellefi değil ise kağıt fatura kesebilir ve gönderici bu durumda herhangi bir yaptırımla karşı karşıya kalmamaktadır.