Karatekin Üniversitesi ne zaman açılacak?

İçindekiler:

  1. Karatekin Üniversitesi ne zaman açılacak?
  2. Çankırı Karatekin Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?
  3. Çakü özel mi?
  4. Çakü online mı?
  5. KLMS nedir?
  6. Çakü harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak?
  7. Kara Tekin kimdir?
  8. Çakü eğitim modeli nedir?
  9. Çankırı Karatekin Üniversitesi hangi ilçede?
  10. Karatekin Üniversitesi katkı payı ne kadar?
  11. Emir Kara Tekin kimdir?
  12. Çankırı Kalesi ne amaçla yapılmıştır?

Karatekin Üniversitesi ne zaman açılacak?

Üniversitemizde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Takvimi Ekim.2020 tarihinde başlayacaktır. Derslerde Yüzyüze-Online Öğretim Modeli uygulanacaktır. Örgün eğitimdeki her ders, UE platformunda da tanımlanacaktır.

Çankırı Karatekin Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?

Ders kayıt işlemleri; Üniversitemiz internet sitesindeki UBİS (Öğrenci Bilgi sistemi) üzerinden öğrencinin öncelikle zorunlu dersler olmak üzere Eğitim öğretim yönetmeliğindeki sınırlar içerisinde kalmak koşulu ile ders seçmesi ve danışman onayı ile yapılır.

Çakü özel mi?

Çankırı Karatekin Üniversitesi Çankırı ilinde 2007 yılında kurulan bir devlet üniversitesidir. Kurucu rektörü Gazi Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Kadri Yamaç'tır.

Çakü online mı?

Bu süreçte ortaya koyduğu proje ve uygulamalarıyla birçok üniversite ve kuruma öncülük ederek ilham kaynağı olan Çankırı Karatekin Üniversitesi ise, yine bir ilk olarak, “Yüzyüze-Online Öğretim” modelini hayata geçiriyor. ... Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof.

KLMS nedir?

Senkron canlı ders yapmak isteyen öğretim elemanlarımızın bu ihtiyacına cevap vermek amacıyla, çok kısa süre içerisinde, yoğun bir çalışma ve emek sonucunda Üniversitemiz Bilgi İşlem Dairesi Yazılım Ekibi tarafından kodları yazılarak geliştirilen Karatekin Uzaktan Eğitim Sistemi (KLMS) tarihinden itibaren ...

Çakü harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak?

Banka Adı/Şubesi: TC. HALK BANKASI / Şube 646 ÇANKIRI MERKEZ ŞUBESİ. Önemli not: Açıklama kısmında öğrencinin Adı Soyadı, Pasaport Numarası ve “Dönemlik harç ücreti” notu belirtilmelidir. Banka masrafları öğrenci tarafından karşılanacaktır.

Kara Tekin kimdir?

Emir Karatekin Bey, Büyük Selçuklu Hükümdarı Sultan Alparslan'ın Anadolu'nun fethi ile görevlendirdiği komutanlarından biridir. ... 1074 (kimilerine göre 1082) yılında Çankırı'yı fetheden Karatekin Bey ölümüne kadar burada görev yapmış olup, türbesi Çankırı Kalesi'nde bulunmaktadır.

Çakü eğitim modeli nedir?

ÇAKÜ MODELİ ... "Bu model sadece Çankırı Karatekin Üniversitesi tarafından geliştirilmiş ve uygulama safhasına getirilmiş bir çalışmadır. Buna göre, derse amfilerde katılmak isteyen öğrenci bizzat katılacak, pandemi sebebiyle sağlık endişeleri nedeniyle gelmek istemeyen öğrenci ise online derse iştirak edecektir.

Çankırı Karatekin Üniversitesi hangi ilçede?

Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık Myo 40.603760 enlem ve 33.607517 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Aksu Mh. ve Çankırı Merkez ilçesine bağlıdır.

Karatekin Üniversitesi katkı payı ne kadar?

Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri
Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulu2021 Yılında Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrenciler için 20 Ücretleri – 1 Yıl
Hukuk Fakültesi17.000 TL
Diş Hekimliği Fakültesi42.000 TL
Sağlık Bilimleri Fakültesi8.500 TL
Mühendislik Fakültesi8.500 TL
21 satır daha

Emir Kara Tekin kimdir?

Emir Karatekin Bey, Büyük Selçuklu Hükümdarı Sultan Alparslan'ın Anadolu'nun fethi ile görevlendirdiği komutanlarından biridir. ... 1074 (kimilerine göre 1082) yılında Çankırı'yı fetheden Karatekin Bey ölümüne kadar burada görev yapmış olup, türbesi Çankırı Kalesi'nde bulunmaktadır.

Çankırı Kalesi ne amaçla yapılmıştır?

Geçmiş yıllarda ağaçlandırılan kale, ziyaretgah ve mesire yeri olarak kullanılmaktadır.