Öğretmen istediği zaman ücretsiz izin alabilir mi?

İçindekiler:

  1. Öğretmen istediği zaman ücretsiz izin alabilir mi?
  2. Sözleşmeli öğretmen aylıksız izin alabilir mi?
  3. Doğum sonrası aylıksız izin parça parça kullanılabilir mi?
  4. Sözleşmeli öğretmen doğum sonrası ücretsiz izin alabilir mi?
  5. Sözleşmeli öğretmen izin alabilir mi?
  6. Doğum sonrası ücretsiz izin kaç parça parça kullanılabilir mi?
  7. Sözleşmeli memur ücretsiz izin hakkı var mı?

Öğretmen istediği zaman ücretsiz izin alabilir mi?

Memura, 105 inci maddenin son fıkrası uyarınca verilen iznin bitiminden itibaren, sağlık kurulu raporuyla belgelendirilmesi şartıyla, istekleri üzerine onsekiz aya kadar ücretsiz izin verilebilir. ... Bu koşullardan birinin bulunmaması halinde memur ücretsiz izin hakkından yararlanamaz.

Sözleşmeli öğretmen aylıksız izin alabilir mi?

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda sözleşmeli personele ücretsiz izin verilmesine dair hüküm bulunmamaktadır.

Doğum sonrası aylıksız izin parça parça kullanılabilir mi?

c) Eşlerin her ikisinin de memur olması halinde, doğum sebebiyle verilen aylıksız iznin, süreleri içerisinde her iki eşe aynı dönemde veya birbirini takip edecek şekilde kullandırılması mümkündür. ç) Doğum sebebiyle verilen aylıksız iznin, yirmidört aylık sürenin aşılmaması kaydıyla, kısım kısım kullanılması mümkündür.

Sözleşmeli öğretmen doğum sonrası ücretsiz izin alabilir mi?

Sözleşmeli Öğretmen İzin Hakları (Sözleşmeli Öğretmen İzinleri) Nelerdir? Kadın sözleşmeli personele doğum yapmasından önce 8 hafta ve doğum yaptığı tarihten itibaren 8 hafta olmak üzere toplam 16 hafta süre ile aylıklı izin verilir. ... Bu durumda, sözleşmeli personelin çalıştığı süreler doğum sonrası sürelere eklenir.

Sözleşmeli öğretmen izin alabilir mi?

Sözleşmeli öğretmenler mazeret durumuna göre izin alabilir ve izin hakları vardır. Sözleşmeli öğretmen izin şartları Milli Eğitim Bakanlığının İzin Yönergesi'ne (meb izin yönetmeliği) göre düzenlenmiştir.

Doğum sonrası ücretsiz izin kaç parça parça kullanılabilir mi?

Çocuğumuzun annesi olmadan yeme ve uyuma ihtiyaçları giderilemediğinden ve ayrıca bakıcı problemi yaşamamızdan dolayı 01.07.2013 tarihine kadar tekrar aylıksız izne ayrılmak istiyor. Ancak milli eğitim 24 aylık süreyi parça parça kullanamazsınız. İzne ayrılamaz.

Sözleşmeli memur ücretsiz izin hakkı var mı?

Doğum izni sebebiyle Sosyal Güvenlik Kurumunca ödenen geçici iş göremezlik ödeneği ilgilinin ücretinden düşülür." Sözleşmeli personellerin mevzuatına baktığımızda ücretsiz izin isimli herhangi bir izinleri yoktur.