Güldür güldür kimin projesi?

İçindekiler:

  1. Güldür güldür kimin projesi?
  2. Güldüy Güldüy sunucusu Ezo Sunal kimdir?
  3. Güldür güldür Ali Sunal Kimdir?
  4. Ezo Sunal kaç aylık hamile?
  5. Ezo Sunal'ın bebeği oldu mu?
  6. Ezo Sunal hiç evlendi mi?

Güldür güldür kimin projesi?

Güldür Güldür, Ali Sunal'ın sunduğu ilk sezonu FOX'ta, 2. sezonundan itibaren Show TV'de yayınlanan eğlence programı. Her hafta konukların yer aldığı programda çeşitli skeçler yer almaktadır.

Güldüy Güldüy sunucusu Ezo Sunal kimdir?

7 Ocak 1984 İstanbul doğumlu olan Ezo Sunal, efsane isim Kemal Sunal'ın kızıdır. ... Okan Üniversitesi'nde Çocuk Gelişimi eğitimi alan ve Çocuk – Müzik alanında dersler de veren Ezo Sunal, Güldüy Güldüy Show'un sunuculuğunu yapıyor. 36 yaşında olan Ezo Sunal evlidir.

Güldür güldür Ali Sunal Kimdir?

Ali Sunal kimdir sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. 9 yıllık aranın ardından yeniden ekranlara dönen İbo Show'un bu akşamki konukları arasında yer alan Ali Sunal, Yeşilçam'a damga vuran usta isim Kemal Sunal'ın oğlu olan Ali Sunal, Güldür Güldür Show'da kareografi yönetmenliği yapmaktadır.

Ezo Sunal kaç aylık hamile?

Kemal Sunal ve Gül Sunal'ın oyuncu kızları Ezo Sunal, müzisyen Ömer Öztüyen ile 2018'de evlenmişti. Çift, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Ezo Sunal, dün Instagram hesabından peş peşe pozlarını paylaştı. 30 haftalık hamile olduğunun müjdesini veren Ezo Sunal, “Yeni yıla böyle giriyoruz.

Ezo Sunal'ın bebeği oldu mu?

2018 yılında nikah masasına oturan Ezo Sunal-Ömer Öztüyen çiftinin bebekleri dünyaya geldi. İlk kez anne-babalık duygusunu yaşayan ikili, kızlarına Nova adını verdi. Nova bebek, 51 cm ve 3.

Ezo Sunal hiç evlendi mi?

Ömer Öztüyene. 2018