Bir okul müdürü kaç yıl görev yapar?

İçindekiler:

  1. Bir okul müdürü kaç yıl görev yapar?
  2. Yeni atanan müdür yardımcıları ne zaman göreve başlayacak?
  3. Bir öğretmen bir okulda en fazla kaç yıl kalabilir?
  4. Müdür yardımcısı istifa etmeden öğretmen olarak tayin isteyebilir mi?
  5. Okul Öncesi Öğretmeni Meslek Lisesinde müdür yardımcısı olabilir mi?

Bir okul müdürü kaç yıl görev yapar?

MADDE 30 – (1) Bulundukları eğitim kurumunda aynı unvanda dört yıllık görev süresini dolduran müdürler aynı ya da farklı eğitim kurumlarına, bulundukları eğitim kurumunda aynı unvanda sekiz yıllık görev süresini dolduran müdürler ise farklı eğitim kurumlarına müdür olarak yeniden görevlendirilmek üzere başvuruda ...

Yeni atanan müdür yardımcıları ne zaman göreve başlayacak?

2021 Yılı MEB'e bağlı okullara ilk defa yönetici görevlendirme takvimi de 21 haziran'da başlayacak. Müdür, müdür yardımcısı görevlendirme süreci 21 Haziran'dan başladıktan sonra tarihine kadar devam edecek.

Bir öğretmen bir okulda en fazla kaç yıl kalabilir?

Taslağa göre öğretmenler, aynı eğitim kurumunda en fazla toplam 8 yıl görev yapabilecek. 8 yılını dolduran öğretmenler ders yılının sonunda en fazla 2 ay içinde il içinde tercihte bulunacak.

Müdür yardımcısı istifa etmeden öğretmen olarak tayin isteyebilir mi?

müdür yardımcılığı yapıyor olmanız tayin istemenize engel olmaz. Müdür yardımcılığından istifa ederseniz öğretmenlik görevinize kendi okulunuzda dönebilirsiniz. 3 yıllık çalışma süreniz de yanmaz.

Okul Öncesi Öğretmeni Meslek Lisesinde müdür yardımcısı olabilir mi?

Okul öncesi öğretmeninin okul öncesi sınıf olmayan bir ortaokula atanma durumu ve aylık karşılığı ders okutma durumu yok iken, yönetici olarak atanabilmesine imkan bulunmamaktadır.