En iyi saç kurutma makinesi hangi marka?

İçindekiler:

  1. En iyi saç kurutma makinesi hangi marka?
  2. Hangi saç kurutma makinesi alınmalı?
  3. Saç kurutma makinesi zararlı mı?
  4. Iyonlu saç kurutma makinesi nasıl çalışır?
  5. Soğuk hava ile fön çekilir mi?
  6. Saç kurutma makinesi neden zararlı?

En iyi saç kurutma makinesi hangi marka?

Turbobella gibi Türkiye`de üretilen ve Avrupa`ya ihraç edilen nadir markalar da mevcuttur. Turbobella, Dyson, Ceriotti, Parlux, Elchim gibi fön makineleri tam profesyonel en iyi fön makineleridir. Profesyonel fön makineleri genelde kuaförlere satış yapan toptancılarda satılırlar.

Hangi saç kurutma makinesi alınmalı?

En iyi saç kurutma makineleri (TOP 5)
  • 1-Philips HP8232. 2200 W profesyonel makine güçlü bir hava akışı oluşturur. ...
  • 2-Braun Satin Hair 5 PowerPerfection HD585. 2500 W güce sahip bu makine ultra güçlü özelliğiyle kurutma süresini azaltır. ...
  • 3-Profilo SK8399. ...
  • 4-Grundig HD 9280. ...
  • 5-Remington AC8000 Keratin Therapy Pro.

Saç kurutma makinesi zararlı mı?

Dengesiz beslenme, stres, aşırı gün ışığı, ağır metaller ve bazı kimyasallar saçın yapısını bozar. Bunların yanı sıra saç kurutma makineleri de aşırı kullanıldığında saç diplerine zarar verebilir. Henüz yeni çıkmakta olan saçlar aşırı ısıya maruz kaldığında yapıları bozulabilir ve kırıklar oluşabilir.

Iyonlu saç kurutma makinesi nasıl çalışır?

İyon özelliği basit bir anlatım ile, saç kurutma makinesinin ağız kısmından çıkan havada oluşan statik elektriği nötrleştiriyor. Yani saç kurutma makinesinin üflediği havada oluşan statik elektriği sıfırlıyor. Saça üflenen havada elektrik yükü olmaması, saçlar için çok iyidir.

Soğuk hava ile fön çekilir mi?

Hemen hemen her saç kurutma makinesinin soğuk hava akışı vardır. Soğuk hava akış modu, fönünüzün ya da buklelerinizin daha kalıcı olmasını sağlar. Çünlü soğuk hava nemin buharlaşmasını yavaşlatır. Bunun yan sıra, saçınızı kuruttan sonra 20-25 saniye soğuk hava uygulamak elektriklenmeleri önlemeye yardımcı olur.

Saç kurutma makinesi neden zararlı?

Saç kurutma makineleri kafaya çok yakın tutulduğundan dolayı çok yoğun ve doğrudan bir elektromanyetik radyasyon yayıyor. Elektromanyetik radyasyon başta bağışıklık sistemini olumsuz yönde etkilediği gibi çeşitli kanser hastalıklarına da davetiye çıkarıyor.”