Adanadan Niğdeye tren var mı?

İçindekiler:

  1. Adanadan Niğdeye tren var mı?
  2. Kayseri Adana tren kaç TL?
  3. Adana Kayseri treni ne zaman başlayacak?
  4. Adana Mersin tren seferi var mı?
  5. Adana Tren Seferleri nereye gidiyor?
  6. Istanbul Adana tren var mı?

Adanadan Niğdeye tren var mı?

Adana - Niğde Tren Seferleri Adana Garından Niğde İstasyonuna günde yalnızca 1 tren seferi gerçekleşmektedir.

Kayseri Adana tren kaç TL?

Erciyes Ekspresi, Kayseri - Adana arası 1. mevki tren bileti fiyatı 23.00 TL' dir.

Adana Kayseri treni ne zaman başlayacak?

İç Anadolu ve Akdeniz Bölgeleri arasında ulaşım sağlayan bir hat olan Erciyes Ekspresi; Adana ile Kayseri şehirlerinden karşılıklı olarak düzenlenen seferler ile hareket etmektedir. Her gün gerçekleşen seferlerin Adana Tren Garı'ndan kalkış saati 16:45, Kayseri Tren Garı kalkışları ise 07:00 olarak düzenlenmiştir.

Adana Mersin tren seferi var mı?

Mersin - Adana Bölgesel Treni Bu trenler Mersin > Adana > Mersin arasında her gün işlerler. ... Mersin Adana arasında tren yolculuğu yaklaşık 1 saat 10 dakika sürmektedir.

Adana Tren Seferleri nereye gidiyor?

Ana hat trenleri Erciyes Ekspresi Adana, Niğde, Kayseri hattında, Fırat Ekspresi Adana, Osmaniye, Malatya, Elazığ hattında, Toros Ekspresi ise Adana, Karaman, Konya hattında yolcu taşımaktadır. Bölgesel trenler Adana Mersin, Mersin Adana, Mersin Adana İskenderun, Mersin Adana Islahiye arasında hizmet vermektedir.

Istanbul Adana tren var mı?

İstanbul ve Adana konumlarındaki kalkış ve varış istasyonları hangileridir? Adana konumuna, İstanbul(Bostancı), İstanbul(Halkalı) and İstanbul(Bakırköy) vaktinde hareket edip hedefine Şakirpaşa and Adana vaktinde ulaşması beklenen treniyle ulaşabilirsiniz.