Yapı Kredi sigorta kimin?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi sigorta kimin?
  2. Yapı Kredi Yuvam Sigortası Nedir?
  3. Hayat Sigortalı kredi nedir Yapı Kredi?
  4. Yuvam sigorta neyi kapsar?
  5. Yuvam sigortası ne işe yarar?

Yapı Kredi sigorta kimin?

Bugün itibariyle Allianz, Yapı Kredi Sigorta'nın ve Yapı Kredi Emeklilik'in ana ortağı konumuna geldi. Alman sigorta devi Allianz'ın Türkiye'de 90 yıldır faaliyet gösteren şirketleri, Allianz Sigorta ve Allianz Hayat ve Emeklilik ile Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik şirketleri tek yönetim altına girdi.

Yapı Kredi Yuvam Sigortası Nedir?

Yuvam Poliçesi Ekstra Avantajları Evinizdeki kedi, köpek, kuş gibi evcil hayvanlarınızın komşularınıza veya misafirlerinize verebileceği zararların karşılanması. Evinizde meydana gelen bir olay nedeniyle komşularınızın veya misafirlerinizin maruz kalabileceği maddi veya bedeni zararların karşılanması.

Hayat Sigortalı kredi nedir Yapı Kredi?

Kredili Hayat Sigortası, bireysel kredi kullanan müşterilerimizin yaşam kaybı veya tam ve daimi maluliyet durumunda kredi borcunu teminat kapsamında güvence altına alan sigortadır. Borç kapatıldıktan sonra varsa kalan tutar ailenize veya sevdiklerinize ödenir.

Yuvam sigorta neyi kapsar?

Yangın, patlama, dahili su, duman, grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri, kötü niyetli hareketler ve terör olaylarının gerçekleşmesi sonucunda sigortalının komşularının bina ve mallarına vereceği zararlar Yangın Mali Mesuliyet teminatı kapsamında poliçede belirtilen limite kadar ödenir.

Yuvam sigortası ne işe yarar?

Güvenli Yuvam Konut Sigortası ev sahibi veya kiracı olan sigortalının evini, içindeki eşyaları ve konutun yer aldığı binayı olası her türlü riskle karşı güvence altına alan avantajlı ve geniş teminatlı bir ev paket sigortasıdır.