Iphone arka plan uygulamaları nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. Iphone arka plan uygulamaları nasıl kapatılır?
  2. Xiaomi arka planda çalışan uygulamalar nasıl kapatılır?
  3. Google Chrome kapandığında arka plan uygulamaları çalıştırmaya devam et nedir?
  4. Arka plan veri ne demek anlami?

Iphone arka plan uygulamaları nasıl kapatılır?

Arka planda çalışan uygulamalar, tamamen bizlerin kontrolü dışında arka planda çalışıyorlar.Arka planda çalışan uygulamaları kapatmak içinse "Ayarlar > Genel > Arkaplanda Uygulama Yenile" yolunu izleyerek, arka planda uygulama yenileme özelliğini kapatmanız gerekiyor.

Xiaomi arka planda çalışan uygulamalar nasıl kapatılır?

Öncelikle telefonunuzun ayarlarını açmalı sonra ise uygulamalar kısmına gelmelisiniz. Uygulamalar kısmında tüm uygulamalarınızı gördükten sonra hangi uygulamayı kapatmak istiyorsanız onu seçin. Uygulamayı seçtikten sonra zorla durdur seçeneğini göreceksiniz. Bu seçenekle arka planda çalışmasını engelleyebilirsiniz.

Google Chrome kapandığında arka plan uygulamaları çalıştırmaya devam et nedir?

Google Chrome kapandığında arka plan uygulamalarını çalıştırmaya devam et. OS girişi sırasında bir Google Chrome işleminin başlatılıp başlatılmayacağını ve son tarayıcı penceresi kapatılsa dahi çalışmaya devam edip etmeyeceğini belirler.

Arka plan veri ne demek anlami?

2- Uygulama Arka Plan Verilerini Kısıtlayın: Bazı uygulamalar, telefonu kullanmadığınız takdirde bile veri tüketmeye devam ederler. Dilerseniz bu uygulamaların arka planda çalışmasını engelleyebilirsiniz. ... Dilediğiniz uygulamanın arka planda veri tüketmesini engelleyebilirsiniz.