Argan yağı saç uzatır mı?

İçindekiler:

  1. Argan yağı saç uzatır mı?
  2. Argan yağlı şampuan ne ise yarar?
  3. Bioblas argan yağlı şampuan nasıl kullanılır?
  4. Argan Yağı saçı uzatmak için nasıl kullanılır?
  5. Argan yağı kaç dakika bekletilir?

Argan yağı saç uzatır mı?

Argan yağı Omega 9, omega 3, E vitamini yağı içeriği ile saçları kökten uca besler, güçlendirir ve hızlı bir şekilde uzamasına yardımcı olur.

Argan yağlı şampuan ne ise yarar?

Argan yağı bolca barındırdığı A ve E vitamini ile saçlar için harşka bir bakım ürünü olmasıyla biliniyor. Saç derisini ve saçı nemlendiren bu yağ, deyim yerindeyse doğal bir nemlendiri kaynağı. Bu özelliği ile saç kuruluğuna ve kepeklenmeye iyi geliyor.

Bioblas argan yağlı şampuan nasıl kullanılır?

Bioblas Organic Argan Bakım Yağı'nı avucunuza bir iki damla sıkarak saçınızın orta ve uç kısımlarına uygulayın. NOT : Sağlıklı, güçlü ve dökülmeyen saçlar için; sürekli ve düzenli kullanılması önerilir. Bioblas şampuanları arasından saç tipinize uygun olan bir şampuanla kullanılması önerilir.

Argan Yağı saçı uzatmak için nasıl kullanılır?

Derinlemesine bir bakım yapmak istiyorsanız argan yağını kuru saça dipten uca uygulayabilirsiniz. Argan yağı saç köklerini beslediği için saçların gürleşmesini sağlıyor. Bu sayede de saçlar, çok daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde uzuyor. Argan yağı, saça maske yapılarak da kullanılabilir.

Argan yağı kaç dakika bekletilir?

Saçınıza kafa deriniz ıslanacağı kadar Argan Yağı uygulayın. Kafa derinize yavaş hareketlerle masaj yapın. Saçınızı ılık bir havluyla örtün ve 30 dakika boyunca böyle bekleyin. Daha sonra saçınızı yıkayın.