Aslan burcu erkeği hangi burçlarla iyi anlaşır?

İçindekiler:

  1. Aslan burcu erkeği hangi burçlarla iyi anlaşır?
  2. Balık burcu hangi burçlarla anlaşamaz?
  3. Balık erkeği hangi burç kadınıyla anlaşır?
  4. Balık burcu en çok hangi burcu sever?
  5. Balık burcuyum yükselenim ne?

Aslan burcu erkeği hangi burçlarla iyi anlaşır?

Aslan Burcunun Anlaşabildiği Burçlar Aslan burcu insanları yay ve koç burcu insanları ile oldukça iyi geçinmektedir. Başak, terazi, ikizler ve yengeç burcu insanları ile iyi geçinmekte fakat ara ara burçlar arasında çatışma çıkabilmektedir. Aslan burcu insanlarının orta derecede anlaştığı burçlar balık ve oğlaktır.

Balık burcu hangi burçlarla anlaşamaz?

Naif ve kırılgan bir kişiliğe sahip olan balık kadınları eğlenmeyi seven ve lider ruhlu aslan burçlarıyla da hiç anlaşamazlar. Bencil ve baskın yapıları balık burcu kadınlarını çok kolay kırabilmektedir.

Balık erkeği hangi burç kadınıyla anlaşır?

Fakat bazı durumlarda balık burcu erkeği, yengeç burcu kadınına göre daha fazla alıngandır. ... Balık burcu erkeğinin iyi anlaştığı bir diğer burç başak burçlarıdır. Oldukça yardım sever olan başak burçları balık burçlarının duygusal, karışık hallerine dayanamaz ve de hep yardım etmek için çabalarlar.

Balık burcu en çok hangi burcu sever?

Su grubundan sonra balık burcunun en iyi anlaştığı burçlar, toprak grubu burçlarıdır. Özellikle oğlak ve başak burçları ile iyi anlaşan bu burcun insanları, arkadaşlık ilişkilerinde eğlenceli ve sadık bir dost olan oğlak ile çok iyi birer dost olurlar.

Balık burcuyum yükselenim ne?

BALIK BURCU YÜKSELENİ Yükselen burcu Aslan olan kişiler iyi niyetli, sevecen insanlardır.