BAU TIP kaç puan?

İçindekiler:

  1. BAU TIP kaç puan?
  2. BAU Mimarlık ve Tasarım Fakültesi nerede?
  3. Bahçeşehir Üniversitesi Nasıl Bir Üniversite?
  4. BAU özel mi?
  5. Bahçeşehir Üniversitesi burs kesiliyor mu?

BAU TIP kaç puan?

Üniversite kampüsünüze yakın Özel Yurt Fiyatları için Tıklayınız
Üniversite AdıBölümTaban Puanı
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİTıp (İngilizce)(%50 İndirimli)/td>
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİHukuk (%50 İndirimli)/td>
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİSiyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce)(Burslu)/td>

BAU Mimarlık ve Tasarım Fakültesi nerede?

Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi dünyanın en eski uğraş alanları olan mimarlık ve tasarım dallarındaki eğitimleri çağdaş teknolojilerin sürekli güncellenen olanaklarından tümü ile yararlanarak; seçkin ve geniş öğretim kadrosu ile ve dünya kenti İstanbul'un kalbinde, Avrupa ile Asyanın birlikte ...

Bahçeşehir Üniversitesi Nasıl Bir Üniversite?

Bahçeşehir Üniversitesi YÖK'e bağlı bir üniversite olduğu için Türkiye'yi ve YÖK'ü tanıyan tüm ülkelerde diploması geçerlidir. Ayrıca üniversitemiz AKTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi) akreditasyonu almış bir üniversitedir. Üniversitemizden bu zaman kadar 121 farklı ülke vatandaşı öğrenci mezun olmuştur.

BAU özel mi?

Bahçeşehir Üniversitesi, 1998 yılında Bahçeşehir-Uğur Eğitim Vakfı tarafından açılan vakıf üniversitesi. İlk olarak İstanbul'un Bahçeşehir semtinde kurulan üniversite, 2006-2007 akademik yılında iki farklı fakültesiyle Beşiktaş ilçesine taşındı. ... Bahçeşehir Üniversitesi, BAU Global Eğitim Ağı'nın bir üyesidir.

Bahçeşehir Üniversitesi burs kesiliyor mu?

Bahçeşehir Üniversitesi'nde çift anadal ve yandal, burslu ya da burssuz ayırt edilmeksizin koşulları sağlayan tüm öğrencilere karşılıksız burs verilecektir. BAU tarafından sağlanan ilk 1000 nakit destek Bursları, yan dal ve çift anadal'ın uzaması halinde kesilir.