MTA Genel Müdürlüğü nerede?

İçindekiler:

  1. MTA Genel Müdürlüğü nerede?
  2. Maden Tetkik Arama nerede?
  3. MTA nasıl bir kurum?
  4. MTA ve Etibank hangi amaçlarla kurulmuştur?
  5. Etibank'ın kuruluş amacı nedir?
  6. Serkan keleşer kimdir?
  7. Dr Soner Korkmaz kimdir?
  8. Özgür saç kimdir?

MTA Genel Müdürlüğü nerede?

Maden Tetkik Ve Arama Genel Müdürlüğü
Adres:Çukurambar Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No: 33/A 06530 Çankaya/ANKARA
Tel:(0312) Pbx
Faks:(0312) /td>
E-Posta:mta@mta.gov.tr
KEP:[email protected]

Maden Tetkik Arama nerede?

Maden Tetkik Ve Arama Genel Müdürlüğü
Adres:Çukurambar Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No: 33/A 06530 Çankaya/ANKARA
Tel:(0312) Pbx
Faks:(0312) /td>
E-Posta:[email protected]
KEP:[email protected]

MTA nasıl bir kurum?

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, ülkemiz maden ve hammadde kaynaklarını araştırmak, rezerv ve tenörlerini tespit ederek ekonomiye kazandırmak amacıyla 22 Haziran 1935 tarihinde yayımlanan 2804 sayılı yasa ile Maden Tetkik ve Arama Enstitüsü olarak kurulmuştur.

MTA ve Etibank hangi amaçlarla kurulmuştur?

Lüzumlu ve yararlı görülen sahalarda arama yapabilmesi için de arama ruhsatı alma sorumluluğundan muaf tutulmuştur. Aynı gün (14 Haziran 1935) MTA ile birlikte 2805 sayılı yasa ile, “madencilik, enerji üretimi ve dağıtımı alanlarında faaliyet göstermek üzere” Etibank kurulmuştur.

Etibank'ın kuruluş amacı nedir?

14 Haziran 1935 tarihinde, Atatürk'ün direktifi ile Türkiye'nin yer altı kaynaklarını işletmek ve değerlendirmek üzere, sanayinin ihtiyacı olan madenleri, endüstriyel hammaddeleri, enerjiyi üretmek ve bu işlerin yapılması için gerekli sermayenin toplanacağı her türlü bankacılık işlemini yapması için kuruldu.

Serkan keleşer kimdir?

Serkan KELEŞER - Etimaden Etimaden. 1972 yılında İstanbul'da doğdu, 1994 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makine Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 2001 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü, Makine Mühendisliği Anabilim dalında Yüksek Mühendis unvanını aldı.

Dr Soner Korkmaz kimdir?

ETİ Maden Yönetim Kurulu Üyesi de olan Dr. Soner Korkmaz'ın mesleği İktisat- Maliye'dir. ... Dr.Soner Korkmaz,24 Ekim tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararla Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesindeki Risk Analiz Genel Müdürlüğüne Genel Müdür olarak atanmıştır.

Özgür saç kimdir?

Özgür Saç, Eti maden genel müdür yardımcısı oldu. Bandırma´da uzun süre başmühendis ve işletme müdür yardımcılığı görevlerinde bulunan evli ve iki çocuk babası Saç, Ankara´daki yeni görevine başladı.