Lazer epilasyon sonrası limon sürülür mü?

İçindekiler:

  1. Lazer epilasyon sonrası limon sürülür mü?
  2. Limon kıl köklerini besler mi?
  3. Ağdadan hemen sonra duş alınır mı?
  4. Ağdadan sonra kol yıkanır mı?

Lazer epilasyon sonrası limon sürülür mü?

Limon tuz karışımını epilasyon yaptıktan sonraki 3 gün boyunca sürmelisiniz. – Tüy azaltma yöntemimizden etkili sonuç almak için; tüylerinizi kökünden alan yöntemleri tercih etmelisiniz. – Düzenli kullanım neticesinde göreceksiniz ki tüyleriniz daha geç ve ince çıkacaktır.

Limon kıl köklerini besler mi?

Limon ve tuz karışımı kıl köklerini zayıflatarak tüylerin azalmasına yardımcı olur. Bu kür, kıl köklerine nüfus eder ve kıl köklerinin zayıflamasını sağlar. Limon kürünü ağda yapıldıktan sonra 3-4 saat ağda yapılan bölgede bekletmelisiniz. Ancak kürü uygularken yanma hissetmeniz durumunda hemen yıkamalısınız.

Ağdadan hemen sonra duş alınır mı?

Ağda uygulamasından sonra 12 saat süresince duş alınmamalıdır. Ya da açık olan gözenek üzerine makyaj uygulaması da sağlıklı olmayacaktır. Bu nedenle son derece özenli bir şekilde davranarak gözeneklerinizin tıkanmasına engel olmalı ve cildinizin hava almasını sağlamalısınız.

Ağdadan sonra kol yıkanır mı?

Sivilcenin nedeni olan bakteriyel yapılar cildinizde kendini göstermesin diye alacağınız tedbir son derece basittir. Ağda uygulamasından sonra 12 saat süresince duş alınmamalıdır.