Araba camı kireç lekesi nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Araba camı kireç lekesi nasıl çıkar?
  2. Camdaki kalıcı lekeler nasıl çıkar?
  3. Ön camı içten nasıl temizlenir?
  4. Cam kireç nasıl temizlenir?
  5. Plastikten kireç nasıl çıkar?
  6. Arabanın iç camı nasıl temizlenir?

Araba camı kireç lekesi nasıl çıkar?

Araba camındaki kireç lekesinden kurtulmak için ilk olarak sirke ve su karışımı denenebilir. Yarı yarıya elde edilecek karışımla cam silindikten sonra temiz suyla durulama yapılmalı. Diğer kireç lekesi temizleme yöntemi, ılık su ile bulaşık deterjanını karıştırarak cama uygulamak.

Camdaki kalıcı lekeler nasıl çıkar?

Sirke çözeltisi ile temizlik bezini doyurun. Bezle cam bölümleri silin. İsterseniz bezi lekeli olan bölümün üzerine koyun bekletebilirsiniz. Ardından elinizdeki bezle lekeleri iyice ovun.

Ön camı içten nasıl temizlenir?

Ön cama temiz su püskürtün ve mikrofiber bezle silin. Ön cam kuruduğunda, cam temizleyici kullanarak temiz bir havluyla tekrar temizleyin. Dairesel hareketler kullanmayın, ön camı yukarıdan aşağıya ve soldan sağa temizleyin.

Cam kireç nasıl temizlenir?

Cam silme suyunuza birkaç damla sirke ilave edin. Böylece camlarınız hem tertemiz hem de parlak olacaktır. 2. Camlarınızı normal temizlik bezleriyle değil de mikrofiber bezlerle silin.

Plastikten kireç nasıl çıkar?

Temizlik alanında sıklıkla kullanılan sirkenin aşındırıcı etkisi fazla olmadığından dolayı sararmış plastik eşyaları kolaylıkla temizleyebilir. Bunun içinde ılık su dolu bir kovanın içine çay bardağı kadar sirke ekleyin. Daha sonra pamuklu bezi kovaya batırın ve eşyalarınızı silmeye başlayın.

Arabanın iç camı nasıl temizlenir?

En çok kullanılan yöntem ise sirke ve su karışımıdır. Bu karışımın yarısı su yarısı sirkeden oluşuyor. Bu karışımla araç camı temizlendikten sonra temiz su ile durulayabilirsiniz. Kullanılan diğer bir yöntem ise ılık su ve bulaşık deterjanını karıştırarak aracınızı kireç lekelerinden temizleyebilirsiniz.