iPhone XS max kac inç?

İçindekiler:

  1. iPhone XS max kac inç?
  2. iPhone XS max kaç fps?
  3. XS max kaç fps?
  4. iPhone XS max kaç hoparlör var?
  5. iPhone Xs ekran kaç hz?
  6. iPhone XS Max pil kaç mAh?

iPhone XS max kac inç?

iPhone XS Max'in ekranı yuvarlatılmış köşelere sahiptir. Telefonun kıvrımlı zarif tasarımını takip eden bu köşeler, standart bir dikdörtgenin sınırları içinde yer alır. Standart bir dikdörtgen olarak ölçüldüğünde, ekran diyagonal olarak 6.46 inçtir (görüntülenebilen gerçek alan daha azdır).

iPhone XS max kaç fps?

iPhone XS Max'in arka kamerası, Quad-LED dual tone flash, 60 FPS 4K, 240 FPS 1080p, HDR ve stereo kayıt gibi özellikler sunuyor.

XS max kaç fps?

iPhone XS Max'in arka kamerası, Quad-LED dual tone flash, 60 FPS 4K, 240 FPS 1080p, HDR ve stereo kayıt gibi özellikler sunuyor.

iPhone XS max kaç hoparlör var?

Hoparlör. iPhone XS Max telefonu iPhone XS, iPhone X ve iPhone 8 modellerinde olduğu gibi stereo ses çıkışı için iki hoparlöre sahiptir.

iPhone Xs ekran kaç hz?

iPhone Xs, 5.8 inç büyüklüğünde 1125×2436 çözünürlüğünde OLED ekran ile geliyor. Bu ekran Dolby Vision, HDR10, P3 geniş renk skalası – 3D Touch ve- True-tone teknolojilerine sahip. Ekran yenileme hızı ise 120 HZ olarak belirlendi.

iPhone XS Max pil kaç mAh?

Buna göre iPhone Xs Max 3.174 mAh, iPhone Xs 2.658 mAh, ailenin en ucuz iPhone XR ise 2.942 mAh pil kapasitesine sahip. iPhone Xs Max'in boyutu nedeniyle daha büyük pil taşıması büyük bir sürpriz oluşturmuyor. Ancak iPhone Xs'in pil kapasitesi konusunda iPhone XR'ın gerisinde kalması biraz garip görünüyor.