Detoks çayı ne zaman içilmeli?

İçindekiler:

  1. Detoks çayı ne zaman içilmeli?
  2. Detoks çayı işe yarıyor mu?
  3. Detox Çayı nasil kullanilir?
  4. Herby Detox Tea ne zaman içilmeli?
  5. Detox Çayı zararlı mı?
  6. Theraline çay nasıl kullanılır?

Detoks çayı ne zaman içilmeli?

İsterseniz, 1 çay kaşığı balla tatlandırabilirsiniz. Kullanımı: Her sabah aç karnına içilmelidir. Herhangi bir yan etkisi saptanmadığından düzenli olarak tüketilebilinir.

Detoks çayı işe yarıyor mu?

Vücut, toksinleri ve zararlı bileşikleri ortadan kaldıran doğal bir detoks sistemine sahiptir ve bu sistemde detoks çaylarının vücuttan toksinleri temizlediğine dair herhangi bir bilimsel kanıt yoktur.

Detox Çayı nasil kullanilir?

10 dk kadar demlendikten sonra süzülür. İstenirse buzdolabında saklanarak soğuk şekilde 2 güne bölünerek içilir. Gün aşırı taze yapılarak detoks süresince içilmeye devam edilir. Bu çay içerisinde bulunan yeşil çay ve mate çayı metabolizmayı hızlandıracak, ödemin atılmasını sağlayacak ve iştahı düzenleyecektir.

Herby Detox Tea ne zaman içilmeli?

Her gün sabah akşam yemeklerden önce içilmektedir. İçerisinde ödem atılmayı sağlayan, zayıflamaya yardımcı birçok bitki yer almaktadır. Evde bu bitkileri tek tek alıp karıştırmaya fırsatı olmayanlar için oldukça pratik şekilde hazırlanan bu çaylar kolayca tüketilmektedir.

Detox Çayı zararlı mı?

Sağlıklı kişiler için 1 fincan detoks çayının bir riski yoktur. Uzun dönem kullanımı ise risklidir. Uzun süre veya yüksek miktarda sinameki kullanımı; vücut sıvısının ciddi şekilde azalmasına ve karaciğer hasarına neden olabilir.

Theraline çay nasıl kullanılır?

Theraline Form & Detox ürününün gün içine yayılarak günde 3-4 fincana kadar içilmesi önerilir. Detox etkisini sağlayabilmek adına yanında gün içinde yeteri kadar su (yaklaşık 2 litre) tüketilmesine özen gösterilmelidir. Theraline Rich & Lacta günde 2-3 fincana kadar öğün aralarında alınması önerilir.