Başak burcu nasıl davranmalı?

İçindekiler:

  1. Başak burcu nasıl davranmalı?
  2. Aslan burcu kadını nasıl affeder?
  3. Aslan burcu kadını geri döner mi?
  4. Aslan burcu erkeğinin aşık olduğunu nasıl anlarız?

Başak burcu nasıl davranmalı?

Ona yaklaşırken sabırlı ve temkinli olun. Başak burcu erkeği kendisini insanlara kolayca açamaz. Yeni tanıştığı kişilere karşı mesafeli, temkinli ve şüpheci bir tavır takınır. Bu sebeple onlara yaklaşırken sakin ve tıpkı onlar gibi mesafeli bir tavır takınmak, ilgilerini çekmek için daha yararlı bir yöntemdir.

Aslan burcu kadını nasıl affeder?

Aslan kadınları hataları kabullenmesi zor olur. Fakat ona yeterli açıklamayı yaptığınız zaman sizi kıramaz ve affeder. Siz de aslan kadınının hatalarını görmezden gelmeyi tercih etmelisiniz. Eleştirilmeyi sevmeyen aslan kadınları için affedici olmalısınız.

Aslan burcu kadını geri döner mi?

Aslan Burcu Kadını Nasıl Geri Döner? ... Çok gururlu bir yapıya sahip olan bu burca bu şekilde davranıldığı taktirde aslan burcu kadını asla geri dönmeyecektir. Aslan burcu kadının geri dönmesi için bu şekilde davranmamak, onun suyuna gitmek çok önemlidir.

Aslan burcu erkeğinin aşık olduğunu nasıl anlarız?

Aslan burcu erkeğinin hoşlanma belirtileri övmek ve gösterişli hediyelerin yanı sıra, hoşlandığı kişiyi çılgınlar gibi güldürmek istemesidir. Güldürmek için elinden geleni ardına koymaz, hatta bazen sürpriz romantik hediyelere sizi gözyaşlarına boğabilir.