Cam'da iz kalmaması için ne yapmalı?

İçindekiler:

  1. Cam'da iz kalmaması için ne yapmalı?
  2. Çok kirli camlar nasıl temizlenir?
  3. Yeni Pencere kenarları nasıl temizlenir?
  4. Bulaşık makinesi tableti ile cam silinir mi?

Cam'da iz kalmaması için ne yapmalı?

Dalin Şampuanla Cam Silme Dalin şampuanla cam sildiğinizde camlarınızda herhangi bir leke ve iz kalmayacaktır. Cam silme suyunuzun içerisine dalin şampuan ekleyebilir ve o şekilde camlarınızı silebilirsiniz. Pamuklu bez ile silme suyunu yıkayarak camlarınızı ve etrafındaki profilleri kolay bir şekilde silebilirsiniz.

Çok kirli camlar nasıl temizlenir?

Yaklaşın 1.5 litre suyun içine 3 yemek kaşığı kadar şampuan ekleyip iyice köpürtün. Şampuanla cam silme hem lekelerin daha kolay çıkmasına hem de camların daha parlak bir görüntüye kavuşmasına yardımcı olur. Ayrıca şampuan sayesinde ortama güzel bir koku yayılır.

Yeni Pencere kenarları nasıl temizlenir?

Karbonatın üzerine beyaz sirke ekleyin. Beyaz sirkeyi ekledikten sonra kirler köpürerek çıkmaya başlayacaktır. Elinize bir eldiven geçirin ve nemli bir bez yardımı ile köpüren kirleri silin. Pervazlarınız ilk gün ki gibi bembeyaz olacaktır.

Bulaşık makinesi tableti ile cam silinir mi?

Bulaşıkların parlatılmasında etkili kimyasallar olan bulaşık deterjanları ve parlatıcılar, camların temizliğinde de etkilidir. Cam temizleme suyuna birkaç damla elde yıkama bulaşık deterjanı ya da bulaşık makinesi parlatıcı ilave edilmesi temizlenen camların ışıl ışıl parlamasını sağlar.