Ösym fotoğraf güncelleme nasıl yapılır 2021?

İçindekiler:

  1. Ösym fotoğraf güncelleme nasıl yapılır 2021?
  2. Ösym süresi dolan fotoğraf nasıl değiştirilir?
  3. ÖSYM fotoğraf değişikliği nerede yapılır?
  4. Ösym fotoğraf güncellemeden başvuru yapılır mı?

Ösym fotoğraf güncelleme nasıl yapılır 2021?

Fotoğraf geçerlilik süreniz dolduysa herhangi bir sınava başvuruda bulunmadan önce fotoğrafınızı güncellemeniz gerekecektir. Fotoğrafınızı sınava başvuru yapmadan önce ÖSYM Sınav Koordinatörlüğü ve Sınav koordinatörlüğü yetkisi bulunan başvuru merkezlerinde fotoğraf güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Ösym süresi dolan fotoğraf nasıl değiştirilir?

Fotoğrafın geçerlilik süresi dolan adaylar herhangi bir sınava başvuruda bulunmadan ÖSYM Sınav Koordinatörlüğü (SK) ve Sınav Koordinatörlüğü yetkisi olan başvuru merkezlerinde fotoğraflarını ücretsiz bir şekilde güncelleyebilir. Ayrıca fotoğraf güncellemesi için dilekçe doldurma yöntemi de bulunmaktadır.

ÖSYM fotoğraf değişikliği nerede yapılır?

ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinde (SK) ve SK yetkisi olan başvuru merkezlerinde fotoğraflarını ücretsiz bir şekilde güncelleyebilecekler. Dilekçe göndererek de güncelleme işlemi yapılabilir.

Ösym fotoğraf güncellemeden başvuru yapılır mı?

ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde kaydı olan adayların, ÖSYM tarafından gerçekleştirilen iş ve işlemlerde kullanılan sistemde kayıtlı fotoğrafı, herhangi bir sınav başvurusuna bağlı olmaksızın adayın kendisi tarafından Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartındaki fotoğrafıyla güncellenebilecektir.