Bedelli askerlik hangi gün teslim olunur?

İçindekiler:

  1. Bedelli askerlik hangi gün teslim olunur?
  2. Askerlik acemi birliginde telefon serbest mi?
  3. Asker birliğe hafta sonu teslim olur mu?
  4. Askerde telefon nereye teslim edilir?
  5. Askerlik katılacağı tarih ne demek?

Bedelli askerlik hangi gün teslim olunur?

Her askerlik sürecinde olduğu gibi askerliğini bedelli olarak yapacak adaylar için de sevk belgesi vardır. Bedelli askerler için sevk tarihini belirten belge askerlik şubesi tarafından birliğine teslim olacağı tarihe 15 gün varken verilmeye başlanır.

Askerlik acemi birliginde telefon serbest mi?

Askerde akıllı telefon kullanmak yasak. Askerde kullanmak için kamerası, interneti, mobil interneti olmayan sadece sesli iletişim için kullanılabilecek sıradan bir telefon kullanmalısınız.

Asker birliğe hafta sonu teslim olur mu?

Genelde herkes yol izni biterken teslim olunur. Bu tarih hafta içi ya da hafta sonu olabilir. Cumartesi ve pazar günleri de birliğe teslim olabilirsiniz.

Askerde telefon nereye teslim edilir?

Kameralı veya akıllı telefon diye adlandırılan telefonlar kesinlikle içeri alınmamakta olup, teslim edebileceğiniz emanet bölümü de bulunmamaktadır. Götürenlerin de girişte, PTT'nin mobil şubesi olarak adlandırılan kargo şubesi ile telefonlarını ailesine veya yakınlarına göndermesi gerekmektedir.

Askerlik katılacağı tarih ne demek?

Sevk bitiş tarihinizin üzerine yol izniniz eklendikten sonra ortaya çıkan tarihtir. Ve bu tarih askere katılış yapmanız gereken son tarihtir.