Başak burcu sevgilisini aldatır mı?

İçindekiler:

  1. Başak burcu sevgilisini aldatır mı?
  2. Başak burcu erkeği sadık mıdır?
  3. Başak burcu yalan söyler mi?
  4. Başak burcu kadını yalancı mıdır?
  5. Koc burcu yalan söyler mi?

Başak burcu sevgilisini aldatır mı?

Takıntılı ve eleştireldir Başak! Güç bela beğenip kalbine soktuğu, gitgide de alıştığı sevgilisini hiç riske edip, kendine göre kusurlular diyarında kaygılarını artıramaz. Zaten aldatmaz da velev ki mükemmelin dik alasına denk geldi, bir bakışta da vuruldu gitti!

Başak burcu erkeği sadık mıdır?

Başak burcu erkeği oldukça sadık bir eştir. Evlendiğinde eşine sonsuza kadar sadık kalır. Başak burcu erkeğinin en anlamadığı şey romantizmdir.

Başak burcu yalan söyler mi?

Başak burcu da diğer toprak grubu burçları gibi pek fazla yalana başvurmaz. Zaten her şeyin tedbirini önceden aldığı için yalan söylemeye pek gerek duymaz.

Başak burcu kadını yalancı mıdır?

Başak burcu da diğer toprak grubu burçları gibi pek fazla yalana başvurmaz. Zaten her şeyin tedbirini önceden aldığı için yalan söylemeye pek gerek duymaz. ... Yalan söyleyen bir Başak, stres yapar, bacaklarını bir oraya bir buraya sallar.

Koc burcu yalan söyler mi?

Koç burçları ve yalanın birarada görüldüğü çok enderdir. Koç burçları yalan söyleseler de beceremezler ve bunu açık ederler. Koç burcunun yalan söylediğiniz anlayıp bunu sorgularsanız, o hemen doğruyu söyleyecektir. Kısacası yalan koçlara göre bir durum değildir.