Çamlıca Gazoz nerenin mali?

İçindekiler:

  1. Çamlıca Gazoz nerenin mali?
  2. En iyi su saka mı?
  3. Çamlıca Portakallı Gazoz kimin?
  4. Sırma su hangi firmaya ait?
  5. Saka suyun kaynağı neresi?

Çamlıca Gazoz nerenin mali?

Çamlıca Gazoz, Türkiye kökenli, gazlı alkolsüz içecek markası. İlk olarak Ekrem ve Nazif Erkli tarafından kurulan Çamlıca Alkolsüz İçecek Sanayi şirketi tarafından üretilmiştir. Erkli Kardeşler, Çamlıca Gazoz ile İstanbul'daki ilk gazoz üretimini 1946 yılında Kadıköy'de gerçekleştirmiştir.

En iyi su saka mı?

“Türkiye'nin Avrupa Birliği standartlarına uygun doğal mineralli suyu Saka, dünyadaki tüm su markaları içinde pH seviyesi en yüksek olanlar arasında yer alıyor. 2004 yılında Sakarya Hendek'te kurulan Saka, AB uyum yasaları çerçevesinde 5686 sayılı Doğal Mineralli Su Yönetmeliğine uygun olarak ilk Doğal Mineralli Su ...

Çamlıca Portakallı Gazoz kimin?

Türkiye'nin efsane markalarından Çamlıca Gazoz, Ekrem ve Nazif Erkli kardeşler tarafından yaratılmıştı. 1946 yılında ilk üretimini gerçekleştiren Çamlıca, 2002 yılında ülkemizin gıda devi Ülker tarafından satın alındı.

Sırma su hangi firmaya ait?

Fransız Danone Türkiye'nin önde gelen su ve gazlı içecek markalarından Sırma Su'yun yüzde 50.1 hissesini satın aldı. Fransız su ve yoğurt markası Danone, Türkiye'nin en büyük su ve gazlı içecek markalarından Sırma ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Saka suyun kaynağı neresi?

Buzdağı Doğal Mineralli Su, Geyve ilçesi Doğançay Köyü Keremali Dağları sınırlarından doğmaktadır. Keremali Dağı'nın kaynağını kullanan bir diğer su markası Saka'dır. Bu dağın 600 metre rakımında, bir başka su markası, Aytaç Akyudum Su vardır.