WhatsApp mesajları yedekliyor mu?

İçindekiler:

  1. WhatsApp mesajları yedekliyor mu?
  2. WhatsApp görüntülü görüşmeleri kaydediyor mu?
  3. WhatsApp Görüntülü Konuşma güvenli mi?
  4. Skype ekran kaydı nereye kaydedilir?
  5. Whatsapptan gelen resimler galeriye nasil kaydedilir?

WhatsApp mesajları yedekliyor mu?

Yani yazışmaların hiçbir yerde kayıtlı olmasını istemeyenler yedek dosyayı sildikten sonra farklı bir yerde kayıt kalmış olabilir mi sorusuna yanıt arıyor. Whatsapp söz ettiğimiz dosyalar dışında, herhangi bir yere yedekleme yapmaz. ... Ayrıca Whatsapp yedekleme özelliğini kapatma şansına da sahip olduğunuzu belirtelim.

WhatsApp görüntülü görüşmeleri kaydediyor mu?

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, zamanla sesli ve görüntülü görüşme özelliklerine de sahip oldu. Ancak uygulamanın arama kaydetme gibi bir özelliği bulunmuyor.

WhatsApp Görüntülü Konuşma güvenli mi?

WhatsApp üzerinden arkadaşlarınızla ve ailenizle yaptığınız görüşmeler ve mesajlaşmalar, uçtan uca şifreleme ile korunur. Uçtan uca şifreleme, yolladığınız fotoğrafın, ses kaydının, videonun ya da mesajın sadece sizin tarafınızdan ve konuştuğunuz kişi tarafından okunduğunu/dinlendiğini garanti eder.

Skype ekran kaydı nereye kaydedilir?

Skype Arama Kaydını Kaydetme Masaüstünde: Dosyayı doğrudan İndirilenler klasörünüze kaydetmek için Şuraya kaydet "İndirilenler" öğesini seçin veya Farklı kaydet'i seçerek kaydedileceği yeri belirtin. Mobil cihazda: Kaydınızın otomatik olarak indirilmesi ve cihazınızın Film Rulosuna kaydedilmesi için Kaydet'i seçin.

Whatsapptan gelen resimler galeriye nasil kaydedilir?

Whatsapp uygulamasına giriş yaptıktan sonra sırasıyla Ayarlar—Sohbetler'e tıklamalısınız. Sohbetler menüsündeki 'Medyayı Galeride Göster' seçeneğini pasif hale getirmelisiniz.