Izmir otogar ile Çeşme arası kaç km?

İçindekiler:

  1. Izmir otogar ile Çeşme arası kaç km?
  2. Izmir çeşme otobüsle kaç saat sürer?
  3. Izmir Karabağlar Alaçatı arası kaç km?
  4. Karabağlar Alaçatı arası kaç km?
  5. Istanbul izmir çeşme otobüsle kaç saat?
  6. Izmirden Alaçatıya otobüsle nasıl gidilir?
  7. Alaçatıya otobüsle nasıl gidilir?
  8. Izbanla Alaçatıya nasıl gidilir?

Izmir otogar ile Çeşme arası kaç km?

İzmir Otogar Çeşme arası mesafe, İzmir Otogar Çeşme yol haritası, İzmir Otogar Çeşme kaç saat kaç km. İzmir Otogar çeşme arası mesafe : 110 kilometre. İzmir Otogar çeşme arası süre : 1 saat 9 dakika.

Izmir çeşme otobüsle kaç saat sürer?

Çeşme - İzmir arası otobüs yolculuğu ortalama 12sa 41dk sürmektedir.

Izmir Karabağlar Alaçatı arası kaç km?

İzmir Karabağlar Alacati arası mesafe : 88 kilometre. İzmir Karabağlar Alacati arası süre : 1 saat 19 dakika. Aşağıdaki bölümlerden İzmir Karabağlar Alacati arası yol haritasına ulaşabilir, İzmir Karabağlar noktasından Alacati ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Karabağlar Alaçatı arası kaç km?

İzmİr Karabağlar İzmİr Çeşme Alaçati arası mesafe, İzmİr Karabağlar İzmİr Çeşme Alaçati yol haritası, İzmİr Karabağlar İzmİr Çeşme Alaçati kaç saat kaç km. İzmİr Karabağlar İzmİr Çeşme Alaçati arası mesafe : 82 kilometre.

Istanbul izmir çeşme otobüsle kaç saat?

İstanbul - Çeşme arası otobüs ile ne kadar sürüyor? İstanbul - Çeşme arası otobüs yolculuğu ortalama 10sa 1dk sürmektedir.

Izmirden Alaçatıya otobüsle nasıl gidilir?

İzmir Şehir Merkezi'nden Belediye Otobüsü ile Alaçatı'ya Nasıl Gidilir? İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin otobüslerini (ESHOT) kullanarak İzmir şehir merkezinden iki ayrı belediye otobüsü kullanarak Alaçatı'ya gidebilirsiniz. Bu yol için önce 984 numaralı Fahrettin Altay-Urla otobüsüne binip Urla'da inmeniz gerekiyor.

Alaçatıya otobüsle nasıl gidilir?

ESHOT, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşım hizmeti veren otobüs firması. İzmir şehir merkezinden iki ayrı otobüs kullanarak Alaçatı'ya belediye otobüsü ile gidilebiliyor. 984 numaralı Fahrettin Altay-Urla otobüsünü kullanarak Urla'da indikten sonra 760 numaralı Urla-Çeşme otobüsü ile Alaçatı'da inebilirsiniz.

Izbanla Alaçatıya nasıl gidilir?

İzmir'de Buca, Bornova, Karşıyaka'dan İZBAN ile Halkapınar Metro durağına oradan da Metro aktarması yapıp son durak Fahrettin Altay'da inip hemen yolun karşısındaki semt garajına geçin. Üçkuyular-Alaçatı otobüs saatleri 00 arası her yarım saatte bir yapılıyor.