Saç kurutma makinesi ne kadar fiyatı?

İçindekiler:

  1. Saç kurutma makinesi ne kadar fiyatı?
  2. En iyi fön makinesi hangisi?
  3. Saç kurutma makinesi neden bozulur?
  4. Fön makinesi en az kaç watt olmalı?
  5. Saç kurutma makinesi kaç watt olmalıdır?
  6. Banyoda saç kurutma makinesi kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?

Saç kurutma makinesi ne kadar fiyatı?

Philips BHD290/00 DryCare Advanced 2300 W İyonlu Saç Kurutma Makinesi
  • Awox Windo 2200 W Saç Kurutma Makinesi105,00 TL12 satıcı
  • CVS DN-7103 Turbo Pro 2400 W Saç Kurutma Makinesi113,00 TL14 satıcı
  • CVS DN 7104 Turbo Professional 3500 2400 W Saç Kurutma Makinesi125,00 TL9 satıcı
Daha fazla öğe...

En iyi fön makinesi hangisi?

Turbobella, Dyson, Ceriotti, Parlux, Elchim gibi fön makineleri tam profesyonel en iyi fön makineleridir. Profesyonel fön makineleri genelde kuaförlere satış yapan toptancılarda satılırlar. Eğer siz çevrenizde kuaför malzemeleri toptancılarına erişemiyorsanız internette de arama yapabilirsiniz.

Saç kurutma makinesi neden bozulur?

Saç kurutma makinenizde biriken kir, sadece makineye değil saçınıza da zarar verir. Hava deliklerine biriken toz, kir ve saç kremi ürünler hava akımını yavaşlatır, bu da makinenin içindeki hava sıcaklığının artmasına sebep olur. Sonuç olarak makineniz ya bozulur ya da tutuşur.

Fön makinesi en az kaç watt olmalı?

Evinize bir fön makinesi almayı düşünüyorsanız en az 1350 Watt değerine sahip bir makine tercih edin. Ancak saçlarınız kuruysa ve kurutması zorsa 18 Watt değerinde bir kurutma makinesi tercih edebilirsiniz.

Saç kurutma makinesi kaç watt olmalıdır?

Evinize bir fön makinesi almayı düşünüyorsanız en az 1350 Watt değerine sahip bir makine tercih edin. Ancak saçlarınız kuruysa ve kurutması zorsa 18 Watt değerinde bir kurutma makinesi tercih edebilirsiniz. Bu Watt değerindeki makineler saçlarınızı daha çabuk kurutmanıza yardımcı olacaktır.

Banyoda saç kurutma makinesi kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?

Saç kurutma makinesini en düşük ayarda çalıştırın ve saçlarınıza en az 30 cm uzakta tutarak kurutmaya başlayın. Saçınızın aynı yerinde, kurutma makinesinin uzun süre kalmasına izin vermeyin. Kurutma makinesini doğrudan saç derinize tutmayın ve fazla ısınmamasına özen gösterin.