YaparsınAşkım yeni bölümü ne zaman?

İçindekiler:

  1. YaparsınAşkım yeni bölümü ne zaman?
  2. YaparsınAşkım kalktı mı?
  3. Yaparsın aşkım yeni bölümleri hangi gün?
  4. Yaparsın aşkım Whatsapp başvuru nasıl yapılır?
  5. 14 Şubat yaparsın aşkım hangi kanalda?
  6. Yaparsın Aşkım çiftçi kim kazandı?
  7. Ben Bilmem Eşim Bilir kaçta?
  8. Yaparsın aşkım hangi günleri oynuyor?
  9. Yaparsın aşkım traktör ne zaman hangi gün?

YaparsınAşkım yeni bölümü ne zaman?

YAPARSIN AŞKIM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? Sevilen TV programı Yaparsın Aşkım Çarşamba günü saat 20.00'de FOX TV'de yayınlanacaktır.

YaparsınAşkım kalktı mı?

Yaparsın Aşkım yayın Akışından Çıkarıldı! Fox Tv'nin başarılı yapımlarından pervasız Yapım tarafından hazırlanan ve sunuculuğunu ünlü ve başarılı oyuncu İlker ayrık'ın sunduğu yaparsın Aşkım ani ve şok bir kararla kanal tarafından yayın akışından kaldırıldı.

Yaparsın aşkım yeni bölümleri hangi gün?

Ailemizin sunucusu, evlerimizin neşesi İlker Ayrık, “Yaparsın Aşkım” her Cuma saat 20.00'de FOX izleyicisiyle buluşacak.

Yaparsın aşkım Whatsapp başvuru nasıl yapılır?

#YaparsınAşkım'da Whatsapp'dan Görüntülü Başvuru Dönemi Başladı! Tek yapmanız gereken; bir video çekip 0552 438 36 36 numaralı Whatsapp numaramızdan bize göndermek!

14 Şubat yaparsın aşkım hangi kanalda?

Aşk, tutku, hırs ve eğlencenin iç içe geçtiği “Yaparsın Aşkım Sevgililer Günü Özel” bölümüyle 14 Şubat saat 20.00'de FOX'ta.

Yaparsın Aşkım çiftçi kim kazandı?

Çiftçilerin yarıştırıldığı Yaparsın Aşkım programının ödülü traktör! Yaparsın Aşkım traktör ödülü çiftçi çiftlere derman olacak! Traktörü kazanan Huriye ve Süleyman çifti oldu.

Ben Bilmem Eşim Bilir kaçta?

Kanal D hafta sonları Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasını izleyicileriyle buluşturacak. Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programının tekrarları Cumartesi günleri 16:00 ve Pazar günleri 15:30'da ekrana gelecek.

Yaparsın aşkım hangi günleri oynuyor?

Yaparsın Aşkım programı artık çarşamba günleri değil, cumartesi günleri Fox TV ekranlarından izleyiciyle buluşacak. Yaparsın Aşkım'ı artık her cumartesi günü saat 20:00'da Yaparsın Aşkım programını Fox TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yaparsın aşkım traktör ne zaman hangi gün?

#YaparsınAşkım'da son model traktör hediye kazanmak için çiftçi kardeşlerimiz yarışıyor! Pazar 20.00'de FOX'ta.