Ankara çıraklık eğitim Merkezi kayıtları ne zaman?

İçindekiler:

  1. Ankara çıraklık eğitim Merkezi kayıtları ne zaman?
  2. 2021 ustalık kayıtları ne zaman?
  3. Kalfalık Ustalık Sınav ücretleri nasıl yatırılır?
  4. Çıraklık eğitimi kaç yıl sürer?
  5. Halk Eğitim Usta Öğretici maaşı ne kadar?

Ankara çıraklık eğitim Merkezi kayıtları ne zaman?

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİNDE ÖĞRENCİ KAYITLARI HER YIL TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL AYLARINDA ve OCAK AYI ARA KAYIT DÖNEMİNDE YAPILMAKTADIR.

2021 ustalık kayıtları ne zaman?

1- Sınavlı ve Sınavsız Kalfalık/Ustalık başvurularının alınması : 1-30 HAZİRAN 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. 2- Önceki sınav dönemlerinde sınava girmeyen veya sınavlarda başarısız olan adayların başvurularının alınması: 1-30 HAZİRAN 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kalfalık Ustalık Sınav ücretleri nasıl yatırılır?

odeme.meb.gov.tr.İnternet adresinden Kalfalık ve Ustalık Sınavları 202... sınava gireceğiniz ay Dön. - T.C. Kimlik No ve Cep Telefonu girilip ödeme işlemi takip edilerek işlem tamamlanır.

Çıraklık eğitimi kaç yıl sürer?

Çıraklık eğitimi süresi mesleklerin özelliği dikkate alınarak 2-4 yıl arasında belirlenmektedir. Çıraklar, eğitim süresince haftada bir gün (8-10 saat) teorik eğitim görmek üzere mesleki eğitim merkezlerine devam ederler. Bu eğitim kalfalık sınavının verilmesiyle son bulmaktadır.

Halk Eğitim Usta Öğretici maaşı ne kadar?

USTA ÖĞRETİCİ MAAŞLARI Kadrolu usta öğreticiler TL civarında maaş almaktadır. Sözleşmeli olarak çalışan ve haftada 40 ders saatinin üzerinde ders veren personeller de 3 bin TL civarında ücret almaktadır.