Anadolu Üniversitesi E-sertifika ne demek?

İçindekiler:

  1. Anadolu Üniversitesi E-sertifika ne demek?
  2. Habercilik sertifikası ne işe yarar?
  3. Işveren ve işveren vekili için iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri e-sertifika programı ne işe yarar?
  4. E sertifika ne demek?
  5. Anadolu Üniversitesi E sertifika kayıtları ne zaman?
  6. İşveren ve işveren vekili uzaktan eğitimleri kaç saatlik eğitimlerdir?
  7. E sertifika nasıl verilir?

Anadolu Üniversitesi E-sertifika ne demek?

e-Sertifika, mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamak isteyenler için Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi bünyesinde hazırlanan sertifika programlarını içerir. ... Uzaktan öğretim yöntemine göre tasarlanan e-Sertifika Programlarında dersler Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirilir.

Habercilik sertifikası ne işe yarar?

Habercilik e-Sertifika Programı; yerel, bölgesel ya da ulusal medya kuruluşlarında, özel ya da kamu kurumlarının basın-yayın ve halkla ilişkiler bölümlerinde çalışan, habercilik konusunda kendini geliştirmek isteyenlere yöneliktir.

Işveren ve işveren vekili için iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri e-sertifika programı ne işe yarar?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğiyle hazırlanan sertifika programına katılarak başarılı olan işveren veya işveren vekilleri elliden az çalışanı bulunan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini kendileri yürütebilecektir.

E sertifika ne demek?

E-SERTİFİKA, e-eğitim şeklinde, internet üzerinden mesleki ve kişisel gelişim eğitimlere katılınması ve sonunda bu eğitimlere katılındığını kişilerin ispatlayabilmesi adına bir belge sağlanması fikri üzerine ortaya çıkmış bir olgudur.

Anadolu Üniversitesi E sertifika kayıtları ne zaman?

2021 Yaz dönemi e-Sertifika Programlarına kayıt başvuruları 31.05.2021 – 02.07.2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt başvurusu yapabilmeleri için adayların geçerli bir e-posta adresine ve kendilerine ait .

İşveren ve işveren vekili uzaktan eğitimleri kaç saatlik eğitimlerdir?

Eğitim 16 saat olup yönetmelikte belirtilen konuları kapsar. Eğitime katılım zorunlu olup, eğitim kayıtları genel müdürlüğe bildirilmektedir. Eğitim Ücreti kişi başı 2020 yılı için 200 TL'dir.

E sertifika nasıl verilir?

Bu materyallere ulaşmak için ihtiyacınız olan tek şey internet bağlantısı olan bir cep telefonu, tablet ya da bilgisayardır. Eğitim tamamlandıktan sonra bir sınav yapılır ve katılımcılara sertifika verilir. Sertifikalar isme göre düzenlenmiş tek nüsha Türkçe ve İngilizce şeklinde verilir.