Kilyosta nerede denize girilir?

İçindekiler:

  1. Kilyosta nerede denize girilir?
  2. Kilyos giriş ne kadar?
  3. Kilyosta denize giriliyor mu?
  4. Sarıyerde nerede denize girilir?
  5. Baykuş Plajı ne kadar?

Kilyosta nerede denize girilir?

Aşağıdaki listede Tırmata Beach, Milyos Beach, Uzunya Beach, Solar Beach, Burç Beach ve Baykuş Plajı gibi en popüler plajlar ve güncel giriş ücretleri yer alıyor.

Kilyos giriş ne kadar?

2021 Yılı Giriş Ücreti Haftaiçi kişi başı 60 TL, Haftasonu kişi başı 120 TL, 7 yaş altı çocuklar ücretsiz, Bayram, tatil ve resmi tatillerde hafta sonu uygulaması yapılıyor.

Kilyosta denize giriliyor mu?

İstanbul'da hafta sonu deniz, kum ve güneş keyfi denildiğinde ilk akla gelen yerlerden birisidir Kilyos. ... İstanbul'un en uzun sahil şeridinden birisine sahip Kilyos'un plajlarında tatilciler ve deniz tutkunları için her türlü imkan bulunmakta. İstanbul Avrupa yakasının en temiz denizi de Kilyos'ta diyebiliriz.

Sarıyerde nerede denize girilir?

Sarıyer merkeze 4 kilometre mesafede bulunan Tarabya Plajı, bölgenin en çok değerlendirilen sahillerinden biridir. 20 metre uzunluğa sahip kumsalı ile beraber ince kumları ile güzel bir gün geçirmek mümkün. Plaja giriş ücretsiz olmakla beraber, şezlong ve şemsiye için 15 ile 20 TL gibi bir ücret ödemek gerekir.

Baykuş Plajı ne kadar?

Baykuş Plajı'na giriş için hafta içi kişi başı 40 TL, öğrenci 20 TL, hafta sonu kişi başı 60 TL, öğrenci için 40 TL ödemeniz gerekiyor. 0-12 yaş çocuklar ücretsiz.