Bayramda izmir ulaşım ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Bayramda izmir ulaşım ücretsiz mi?
  2. Konya otobüsler bayramda ücretsiz mi?
  3. Konya toplu taşıma bayramda ücretsiz mi?
  4. Otobüsler ne kadar süre ücretsiz Konya?
  5. Konya Belediye Otobüsü ücretsiz mi?

Bayramda izmir ulaşım ücretsiz mi?

Büyükşehir, Bayram süresince kabristanlara da “ücretsiz” otobüs seferleri düzenleyecek. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oybirliği ile alınan karara göre, yüzde 50 indirim Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçlarında, bayram süresince kentkartlı binişlerde geçerli olacak.

Konya otobüsler bayramda ücretsiz mi?

Otobüs ve tramvaylar bayramın ilk 2 günü ücretsiz olarak hizmet verecek. ... Bayram öncesi tüm birimler 24 saat görev başında olacak. Bayram tatili süresince Otogar ve Çevre Zabıta Amirlikleri'nde 24 saat; Mevlana Müzesi çevresinde 08.00 – 19.00 arası, şehir merkezinde 08.00 – 24.00 arası hizmet verilecek.

Konya toplu taşıma bayramda ücretsiz mi?

Konya Büyükşehir Belediyesi, bayram süresince pazar tarifesiyle hizmet verecek toplu ulaşım araçlarının bayramın birinci ve ikinci günü ücretsiz, üçüncü günü yüzde 50 indirimli olacağını bildirdi.

Otobüsler ne kadar süre ücretsiz Konya?

Otobüs ve tramvaylar bayramın ilk 2 günü ücretsiz olarak hizmet verecek. Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, bayram süresince su, kanalizasyon ve sayaç arızalarında 24 saat hizmet verecek. Vatandaşlar; su ve kanalizasyon arızaları için Alo 185'i veya 221 61 00 numaralı telefonu arayabilecekler.

Konya Belediye Otobüsü ücretsiz mi?

Konya'da hem şehiriçi hem de ilçelere ulaşım sağlayabileceğiniz belediye otobüsleri bulunmaktadır. ... Belediye otobüslerinin tam bir kişi ücreti 2,50 TL, öğrenci ve indirimli Elkart kullananların ücreti ise 1,55 TL'dir.