WhatsApp SIM kart olmadan çalışır mı?

İçindekiler:

  1. WhatsApp SIM kart olmadan çalışır mı?
  2. Sim kart değiştirme kaç günde açılır?
  3. Vodafone telefon numarası değiştirme nasıl yapılır?
  4. SIM kartı değiştirme ne kadar?
  5. Başka telefona geçince WhatsApp mesajları silinir mi?

WhatsApp SIM kart olmadan çalışır mı?

Popüler mesajlaşma programı WhatsApp'ı cihazınızı sabit hattınız üzerinden Sim Kartsız olarak da kullanabilirsiniz. Yapılması gerekenler ise özetle şöyle; WhatsApp'ı kurduktan sonra sizden bir telefon numarası isteyecektir. Siz buraya sabit hatta ait bir telefon numarası girin.

Sim kart değiştirme kaç günde açılır?

Numara Taşıma Sonrası Hat Ne Zaman Açılır Hat taşıma işlemi için başvuruda bulunduktan sonra eski operatörünüz işleminizi onayladıktan sonra 2 gün içerisinde yeni taşıma işlemi yeni operatörünüze bildirilir. Numara taşıma sonrası hattın açılması 24 ile 48 saat kadar sürebilir.

Vodafone telefon numarası değiştirme nasıl yapılır?

Numara değişikliği talebinizi; müşteri hizmetleri, sesli yanıt sistemi veya Vodafone Cep Merkezleri aracılığıyla iletilebilirsiniz. Sadece sistem tarafından belirlenmiş numaralar tercih edilebilir. Numara değişikliğinde son dört hane değiştirilir.

SIM kartı değiştirme ne kadar?

SIM Kart Değişikliği Sorgulama
SIM Kart Değişikliği SorgulamaBirim Fiyat*
1-200.0002,04 TL
200.001-500.0001,78 TL
500.001-1.000.0001,53 TL
1.000.001-2.000.0001,27TL
1 satır daha

Başka telefona geçince WhatsApp mesajları silinir mi?

WhatsApp sohbet geçmişiniz sunucularımızda saklanmamaktadır; ne yazık ki silinmiş sohbetlerinizi sizin için geri getirmemiz mümkün değildir. ... WhatsApp Ayarları > Sohbetler > Sohbet Yedeği'ne giderek ve Şimdi Yedekle'yi seçerek sohbetlerinizin yedeğini her zaman manuel olarak oluşturabilirsiniz.