Sunu Hazırlama nedir kısaca?

İçindekiler:

  1. Sunu Hazırlama nedir kısaca?
  2. Sunu Hazırlama Uygulama yazılımı nedir?
  3. Yazılım kavramı ve çeşitleri nelerdir?
  4. Yazılım kavramları nelerdir?

Sunu Hazırlama nedir kısaca?

Yapılan bir araştırmadan elde edilen bilgilerin, anlatılacak bir konunun, iletilecek bir mesajın sözlü ve görsel olarak dinleyicilere aktarılmasına “sunu” denir. Konuşmayı destekleyen bir araç olan ve konuşmacı tarafından yürütülen sunu, belli bir düzen içinde hazırlanmalı ve sunulmalıdır.

Sunu Hazırlama Uygulama yazılımı nedir?

Sunum programı bir slayt gösterisi şeklinde bilgi ve sunum görüntülemek için kullanılan bir yazılım paketidir. Üç ana işleve sahiptir: metin eklenip biçimlendirilebilen bir düzenleyici, grafik görüntülerin eklenmesi ve değiştirilmesi için bir yöntem ve içeriği görüntülemek için bir slayt gösterisi sistemi.

Yazılım kavramı ve çeşitleri nelerdir?

Yazılım çeşitlerini 3 grup da inceleyebiliriz;

  • İşletim Sistemi Yazılımları Bilgisayar, tablet, akılı telefonlar gibi teknolojik aletler açıldığı anda itibaren, kapandığı zamana kadar görev yapan geniş çaplı yazılımdır. ...
  • 2. Uygulama Yazılımlar. ...
  • 3. Programlama Yazılımları

Yazılım kavramları nelerdir?

Yazılım: Bilgisayarımızdaki her bir donanım biriminin işlevsellik kazanabilmesi için kullanılan her türlü programa ve anlamlı kod parçacıklarına yazılım denir. Yani genel olarak yazılım olmazsa donanım çalışmaz,donanım olmazsa da yazılımın bir işlevselliği yoktur diyebiliriz.