Öhü mezuniyet töreni ne zaman?

İçindekiler:

  1. Öhü mezuniyet töreni ne zaman?
  2. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?
  3. Öhü uzaktan eğitim nasıl olacak?
  4. Inönü Üniversitesi dersler ne zaman başlıyor?
  5. Öhü kayıt dondurma nasıl yapılır?
  6. Niğde Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

Öhü mezuniyet töreni ne zaman?

2020-2021 Eğitim Öğretim yıl Mezuniyet Töreninin 16-20 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanmaktadır.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

Toplantı neticesinde, Üniversitemizin 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında birinci ve ikinci öğretim ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarının eğitim-öğretimlerini; yüz yüze, uzaktan öğretim, karma ve hibrit eğitim yöntemlerini kullanarak yürütülebilmesine karar verildi.

Öhü uzaktan eğitim nasıl olacak?

Uzaktan Eğitim Sistemi Yönergesi Yönetmelik gereğince 9 saat olan senkron derslere yani canlı derslere girmek zorunludur. Senkron dersler ders başlama saatinden 15 dakika öncesinde aktif olmaktadır. Uzaktan eğitim sistemine giriş ve çıkışlarınız sistem tarafından otomatik kayıt altına alınmaktadır.

Inönü Üniversitesi dersler ne zaman başlıyor?

İnönü Üniversitesi'nin Resmi Web sitesinde İnönü Üniversitesi 2021-2022 Bahar Yarıyılı Akademik Takvimi yayınlandı. Yayınlanan takvime göre 07 Şubat Eylül 2022'de Bahar Yarı yılı dersleri başlıyor.

Öhü kayıt dondurma nasıl yapılır?

Öğrencinin kayıt dondurma isteği ile ilgili müracaatının yazılı olarak alınması. 1 Saat, 25 Dk. Dilekçe ve ekleri EBYS üzerinden kaydedilir ve Yüksekokul Sekreterine havale edilir. İlgili bölümün eğitim-öğretim komisyonuna havale edilir.

Niğde Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

1.Eğitim Fakültesi: Bütün bölümlerde/anabilim dallarında bütün dersler (Öğretmenlik Uygulaması ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmada Alan Çalışması dersleri hariç) uzaktan öğretim yöntemiyle yürütülecektir.