Ebru Şancı kimlerle sevgili oldu?

İçindekiler:

  1. Ebru Şancı kimlerle sevgili oldu?
  2. Ebru Şancı burnu estetik mi?
  3. Ebru Sanci erkek mi?
  4. Ebru Şancı Öztürk kaç doğumlu?
  5. Ebru Sancı hamile mi?
  6. Ebrusanciozturk kimdir?

Ebru Şancı kimlerle sevgili oldu?

Şancı, futbolcular Amaral, Elvir Baliç, Cihan Haspolatlı, Serhat Akın, Yusuf Şimşek'le aşk yaşamıştı. ... Ünlü manken aşk yaşadığı isimler arasında Kaddafi'nin oğlu Saif Kaddafi, İdo Tatlıses ve oyuncu Önder Açıkbaş da bulunuyor.

Ebru Şancı burnu estetik mi?

Oğlu Kürşat'ı 31 Ağustos'ta dünyaya getiren Ebru Şancı, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda yürüyüş yapıyordu. ... Posta'nın haberine göre; Şancı, "Estetik mi yaptırdınız, saklıyorsunuz?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi. Ebru Şancı, "Hayır estetik yok. Eşim Alpaslan burnumu sıktı" ifadelerini kullandı.

Ebru Sanci erkek mi?

Podyumlara veda eden ünlü manken Ebru Şancı, 2014 yılında aşk yaşamaya başladığı ve 1 yıl sonra dünya evine girdiği futbolcu Alparslan Öztürk'ten 3. çocuğuna hamile... ... 4 aylık hamile olan Ebru Şancı, “Bebek yine kız, adı İlay” açıklamasını yaptı. Ama ilginç bir gelişme yaşandı.

Ebru Şancı Öztürk kaç doğumlu?

Ebru Şancı (d. 31 Ağustos 1981, İstanbul), Türk model, sunucu ve oyuncu.

Ebru Sancı hamile mi?

7 ayılık hamile olan Ebru Şancı, "Oğlumuzun adını Kürşat Fırat koyacağız.

Ebrusanciozturk kimdir?

Ebru Şancı 31 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. ... Liseyi İstanbul Bahçelievler Lisesinde okumuştur. 2001 yılında başladığı Üniversiteyi Londra Regent College'de okumuştur. 2006'da New York'a taşındı ve New York Üniversitesinin ''Oyunculuk ve Drama'' Bölümünde okuyarak bitirmiştir.