Hızlı Yapiştirici nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Hızlı Yapiştirici nasıl çıkar?
  2. Hızlı Yapıştırıcı lekesi nasıl çıkar?
  3. Kurumuş Japon yapıştırıcısı nasıl çözülür?
  4. Hızlı yapistirici kumaştan nasıl çıkar?

Hızlı Yapiştirici nasıl çıkar?

Hızlı Yapıştırıcı Lekesi Çıkartma İşlemleri Hızlı yapıştırıcı lekesini kumaştan çıkarmak için asetondan yardım alabilirsiniz. Oldukça keskin bir kokuya sahip bu tehlikeli madde ile temizleme yaparken zarar görmemek için havalandırması yeterli olan ortamda yapmanız tavsiye edilir.

Hızlı Yapıştırıcı lekesi nasıl çıkar?

Lekenin üstüne bolca elma sirkesi döktükten sonra bir bez yardımı ile lekeli yüzeyi silebilirsiniz. Limon kolonyasından ya da asetondan yardım almak da mümkün. Eğer bu üçünden de verim alamazsınız kumaşı amonyaklı suda bir süre bekletebilirsiniz.

Kurumuş Japon yapıştırıcısı nasıl çözülür?

Japon yapıştırıcısını ciltten uzaklaştırmak için en önemli yöntem asetondur. Bunun için Japon yapıştırıcısının temas ettiği bölgeye 2-3 damla aktarın. Hafif hareketlerle asetonu bölgeye dağıtın ve yavaş şekilde çekin. Bunu çok yavaş uygulamalısınız çünkü deriniz zarar görebilir.

Hızlı yapistirici kumaştan nasıl çıkar?

Hızlı yapıştırıcı lekesini kumaştan çıkarmak için asetondan yardım alabilirsiniz. Oldukça keskin bir kokuya sahip bu tehlikeli madde ile temizleme yaparken zarar görmemek için havalandırması yeterli olan ortamda yapmanız tavsiye edilir.