Iş bankası ticari kredi kartı nedir?

İçindekiler:

  1. Iş bankası ticari kredi kartı nedir?
  2. Iş Bankası ticari Kart limiti ne kadar?
  3. Kredi kartı çeşitleri nelerdir?
  4. Ticari kartlar müşteri limiti ne demek?
  5. Iş bankası ticari kredi kartı limit arttırma nasıl yapılır?

Iş bankası ticari kredi kartı nedir?

İş Bankası Ticari Kredi Kartları seyahati, konaklama, akaryakıt alımı gibi ticari harcamalarınızın yanı sıra, mal ve hizmet alımları da dahil olmak üzere tüm ticari satın alımlarınızda kullanabileceğiniz, şirketlere özel tasarlanmış bir kredi kartıdır.

Iş Bankası ticari Kart limiti ne kadar?

Örneğin limiti 10.000 TL olan bir kart için limit belirleme yüzdesinin %80 olarak tanımlamanız halinde kartınıza bağlı olarak üretilecek Ticari Sanal Kart için tek seferde en fazla 8.000 TL tutarında limit belirlenebilecektir.

Kredi kartı çeşitleri nelerdir?

Plastik kart, plastik para, ödeme kartı, banka kartı, kredi kartı, debit kart, ATM kartı, çek kartı, ortak kart, mağaza kartı, akıllı kart, chip kart, affınity kart, harcama kartı, sanal kart ve gold kart bu deyimlerin en önde gelenleridir.

Ticari kartlar müşteri limiti ne demek?

Ticari kartlar müşteri limiti nedir? Ticari Kartlar Müşteri Limiti birden fazla World Business kredi kartınız olması durumunda kartlarınızı tek bir limit üzerinden yönetmenizi sağlar. Tüm World Business kart limitlerinizi müşteri limitinize yükselterek kart limitlerinizi tek bir limitle yönetebilirsiniz.

Iş bankası ticari kredi kartı limit arttırma nasıl yapılır?

Diğer bir ifadeyle müşteri limitiniz yeterli olduğu sürece, her bir kredi kartı ile yapabileceğiniz alışveriş ve nakit çekme işlemleri kredi kartı limitiniz kadar olabilecektir. Limit artırımı taleplerinizi Maximum Mobil, www.isbank.com.tr, İşCep veya şubelerimiz aracılığıyla iletebilirsiniz.