Akıllı telefonunun üretim tarihi nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Akıllı telefonunun üretim tarihi nasıl öğrenilir?
  2. iPhone üretim tarihi nasıl öğrenilir?
  3. iPhone ne zaman çıktı?
  4. Telefonun kaç model olduğunu nasıl anlarız?
  5. Samsung telefon modeli nerede yazar?

Akıllı telefonunun üretim tarihi nasıl öğrenilir?

Bir telefonun satın alma tarihini bulmak için başka bir olası yöntem IMEI numarsıdır. Üreticinin resmi web sitesi üzerinden IMEI numaranızı girerek telefonunuz hakkındaki pek çok bilgiye erişebilir ve onun hala garanti kapsamında olup olmadığını görebilirsiniz. .

iPhone üretim tarihi nasıl öğrenilir?

http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html sitesinden seri numarası ile sorgulama yapabilirsiniz. Cihazın üretim tarihi hafta olarak çıkıyor.

iPhone ne zaman çıktı?

29 Haziran 2007 iPhone/Tanıtım tarihi iPhone, Apple tarafından tasarlanan ve üretilen multimedya ve internet özelliklerini destekleyen akıllı telefondur. İlk modeli 29 Haziran 2007'de tanıtılmıştır.

Telefonun kaç model olduğunu nasıl anlarız?

Telefon marka ve modelinizi öğrenmenin en kolay yolu IMEI numarası ile yapılmaktadır. Cihazınızda sırası ile *#06# yapınız. Karşınıza 15 haneli IMEI numarası gelecektir.

Samsung telefon modeli nerede yazar?

Son olarak bir telefon marka ve modelini öğrenebilmek için firma birçok kısa yollar geliştirmiştir. Bunun ise telefonunuzun tuş kilidini açarak arama bölümüne *#1234# yazmanız ve arama sekmesine basarak ekranınıza yansıtılan marka ve modelinizi açık bir şekilde görmüş olacaksınız.