Ahmet Kaya'ya çatal atan kim?

İçindekiler:

  1. Ahmet Kaya'ya çatal atan kim?
  2. Ahmet Kaya Kim çatal bıçak fırlattı?
  3. Ahmet Kaya çatal olayı ne zaman?
  4. Serdar Ortaç Ahmet Kaya için ne dedi?
  5. Ahmet Kaya ve Serdar Ortaç arasında ne oldu?
  6. Ahmet Kaya'nın kaç tane eşi var?

Ahmet Kaya'ya çatal atan kim?

Berna Laçin, 1999 yılında Magazin Gazetecileri Derneği'nin gecesinde Ahmet Kaya'ya atılan çatal bıçaklar ile ilgili konuştu. Çatal bıçak atanlar arasında adının geçmesine cevap veren Laçin “O çatalı bıçağı atan arkadaşlarımız kendilerini aklamak için, o fotoğrafı servis edip beni gösterdiler.

Ahmet Kaya Kim çatal bıçak fırlattı?

Hani şu olaylı Magazin Gazetecileri Derneği gecesine gidilmiş. Mutlaka hatırlayacaksınız. 'da düzenlenen olaylı gecede 'Kürtçe şarkı' krizi yaşanmış, Serdar Ortaç'ın sözleri salondaki gerilimi artırmış, konuklar Ahmet Kaya'ya çatal bıçak fırlatmıştı.

Ahmet Kaya çatal olayı ne zaman?

Her sene düzenlenen ve sanatçılara ödüllerinin takdim edildiği Magazin Gazetecileri Derneği ödül töreninin tarihi olarak açıklanmıştı. Ahmet Kaya ve eşi Gülten Kaya da davetliler listesindeydi çünkü Ahmet Kaya da o gece bir ödül alacaktı.

Serdar Ortaç Ahmet Kaya için ne dedi?

Serdar Ortaç, 1999 yılında Magazin Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği 'Yılın En İyi 10 Müzik Yıldızı Yarışması' ödül töreninde Ahmet Kaya'nın linç edilmesi olayı nedeniyle çok pişman olduğunu söyleyerek, "Binlerce kez özür diliyorum bütün Ahmet Kaya hayranlarından" dedi.

Ahmet Kaya ve Serdar Ortaç arasında ne oldu?

Ortaç, şarkının ardından 10. Yıl Marşını söyledikten sonra ise konuklar, Ahmet Kaya'yı linç etti ve çatal bıçak fırlattı. Kaya, yaşananların ardından yurt dışına gitti ve tarihinin sabahında geçirdiği kalp krizi sonucu Paris'te hayatını kaybetti.

Ahmet Kaya'nın kaç tane eşi var?

Ahmet Kaya
İlişkili hareketlerYusuf Hayaloğlu Çetin Oraner Selda Bağcan Hüseyin Ay
Resmî siteahmetkaya.com
Gülten Kaya
ÇocuklarıMelis Kaya,Çiğdem Kaya
12 satır daha