Konya Beşiktaş Kupa Maçı Ne oldu?

İçindekiler:

  1. Konya Beşiktaş Kupa Maçı Ne oldu?
  2. Beşiktaş Konya kaç sıfır yendi?
  3. Konya Beşiktaş kim kazandı?
  4. Beşiktaş Konya maci kim kazandi?
  5. Beşiktaş Konyada hangi otelde kalacak?
  6. Beşiktaş Konya macı hangi kanalda?
  7. Beşiktaş Türkiye Kupasını Kaç Kez Aldı?
  8. Tuzla kupada kimi eledi?

Konya Beşiktaş Kupa Maçı Ne oldu?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Konyaspor sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadele büyük bir heyecana sahne oldu. A Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmanın normal süresi Oğuzhan ve Abdülkerim'in golleriyle 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Beşiktaş Konya kaç sıfır yendi?

ÖZET | Beşiktaş - Konyaspor maç sonucu: 1 - 0.

Konya Beşiktaş kim kazandı?

Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig kariyerinde Sergen Yalçın ile karşılaştığı üç maçı da kaybetmedi (2G 1B) ve son iki karşılaşmayı 3-0'lık skorlarla kazandı.

Beşiktaş Konya maci kim kazandi?

Süper Lig'in 24. haftasında Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş, yaklaşık 70 dakika 10 kişi oynadığı maçtan Rosier'in 81. dakikada attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Ligde 2 maç sonra kazanan siyah-beyazlılar, puanını 48'e çıkarıp zirveye ortak oldu.

Beşiktaş Konyada hangi otelde kalacak?

Kulüp başkanı Yıldırım Demirören başkanlığında, Konyaspor maçı için kente gelen Beşiktaş kafilesi, Konya Dedeman Otel'de dinlenmeye çekildi.

Beşiktaş Konya macı hangi kanalda?

11 Şubat Perşembe günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Karşılaşma A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Türkiye Kupasını Kaç Kez Aldı?

Türkiye Kupası ve Federasyon Kupası isimleri altında düzenlenen organizasyonda Galatasaray 18 kez bu kupayı müzesine taşırken, Beşiktaş 10, Trabzonspor 9, Fenerbahçe ise 6 defa kupayı kazandı.

Tuzla kupada kimi eledi?

TUZLASPOR 3-2 GALATASARAY.