Çeşme merkezden Altınkum Plajına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Çeşme merkezden Altınkum Plajına nasıl gidilir?
  2. Altınkum Plajı ucretli mi?
  3. Didim Altınkum Halk plajı mı?
  4. Altınkum suyu soğuk mu?

Çeşme merkezden Altınkum Plajına nasıl gidilir?

Çeşme merkezden arabayla Altınkum Plajı'na gitmek isteyenlerin Çeşme Marina Kavşağı'nı geçerek Çeşme Limanı'nın yanındaki sahil yolunu kullanmaları gerekiyor. Çiftlikköy'ü geçtikten sonra ikiye ayrılan çatallı bir kavşakla karşılaşılıyor. Bu çatalın sağı Pırlanta Plajı'na sol tarafı ise Altınkum Plajı'na gidiyor.

Altınkum Plajı ucretli mi?

Altınkum Plajı'nda halka açık alanı vardır ve ücretsizdir. Beach Club konsepti veren mekanlar dışında küçük işletmeler de yer almaktadır. Beach&Club için giriş ücretleri ortalama 100 TL iken küçük işletmeler için ise kişi başı 40-60 TL olabiliyor.

Didim Altınkum Halk plajı mı?

Altınkum Plajı, Halk Plajı olmasından dolayı Giriş Ücretsizdir. Özel işletmeler – Belediye tarafından Şemsiye ve Şezlong kiralayabilir veya Kendi getireceğiniz şemsiyenizi uygun bir alana koyarak bu muhteşem kum ve denizin keyfini çıkartabilirsiniz.

Altınkum suyu soğuk mu?

Altın sarısı kumu, masmavi denizi ile Altınkum Plajı'nda yoğun iş stresini üzerinizden atabilir, ailenizle sevdiklerinizle arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. ... Deniz suyu diğer ılıca sahillerinin tam tersi niteliktedir, yazın en sıcak günlerinde bile son derece soğuktur.