Vodafone WhatsApp ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Vodafone WhatsApp ücretsiz mi?
  2. WhatsApp sınırsız internet nasıl yapılır?
  3. WhatsApp internet paketi ne kadar harcar?
  4. Vodafone sınırsız WhatsApp neler dahil?
  5. Whatsapp Görüntülü Konuşma Ücretli mi?
  6. Selfy den nasıl internet kazanılır?
  7. WhatsApp telefon konuşması ne kadar internet harcar?
  8. WhatsApp günde kaç MB internet harcar?

Vodafone WhatsApp ücretsiz mi?

Vodafone, tüm faturalı bireysel müşterilerine 1 ay, faturasız bireysel müşterilerine ise 1 hafta süreyle geçerli sınırsız WhatsApp kullanımı hediye edecek. Paket dahilinde internet kotasından düşmeden WhatsApp üzerinden görüntülü konuşulabilecek.

WhatsApp sınırsız internet nasıl yapılır?

İşte internetsiz WhatsApp için adım adım yapmanız gerekenler... 1- Android cihazınızdan Ayarlar>Bağlantılar>Mobil Ağlar bölümüne girin. 2- Mobil Ağlar bölümünden ise Erişim Noktası Adları seçeneğine tıklayın. 5- Bu işlemleri yaptıktan sonra profili kaydedin ve Erişim Noktası Adları bölümünden WhatsApp'ı seçin.

WhatsApp internet paketi ne kadar harcar?

Bu uygulama ile sesli arama yapmanın kullanıcılara maddi zarar verebileceğini iddia eden AndroidPit'in hazırladığı rapora göre, WhatsApp üzerinden sesli arama yapan kişiler yaptıkları aramaların her dakikası için 1.3Mb internet kullanıyor.

Vodafone sınırsız WhatsApp neler dahil?

Vodafone'un yeni kampanyası whatsapp uygulamasında sınırsız konuşma ve görüntülü aramayı kapsıyor. Sınırsız görüntülü konuşmalar internetinizden yemiyor ve ücretsizdir.

Whatsapp Görüntülü Konuşma Ücretli mi?

Whatsapp'tan görüntülü arama ücretli değildir. Görüntülü arama yaparken güçlü bir ağ bağlantınız olduğundan emin olun. Zayıf bağlantı, ses ve görüntü kalitesini düşürebilir. Eğer Wi-Fi'ya bağlıysanız, görüntülü aramanızın kalitesi kablosuz ağ bağlantınızın sinyaline ve ağ veri hızına bağlıdır.

Selfy den nasıl internet kazanılır?

En çok kullanılan Selfy kampanyalarından biri olan Selfy Geceleri bol internet ile 3 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Selfy'den Bol İnternetli Geceler kampanyasına katılarak 6 ay boyunca her ay bedava 3 GB bedava internet kazanmak için GECENET yazıp 4545 mesaj göndermeniz yeterlidir.

WhatsApp telefon konuşması ne kadar internet harcar?

WhatsApp ile mobil ağ üzerinden 1 saatlik konuşmada tahminen 300-500 MB arasında internetiniz gider.

WhatsApp günde kaç MB internet harcar?

WhatsApp ile mobil ağ üzerinden 1 saatlik konuşmada tahminen 300-500 MB arasında internetiniz gider.